Yardım Masik romn yüklerken sorun

cantezcan41

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can
Cihazım
Redmi K20 Pro
Konular
8
Merhaba arkadaşlar forumdaki masik p 16.2 romu kurdum twrp ile kurulumdan sonra bekletiyor 10 dakika twrp ekranına geri atıyor kurulum ekranı gelmiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yokmudur bilen

Son düzenleme:

cantezcan41

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can
Cihazım
Redmi K20 Pro
Konular
8
hocam özelden yazdım rica etsem bakabilirmisiniz

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
150
Format data illaki yapılacak ama romu kurmadan önce yapacak kurduktan sonra atarsa olmayan rom açılmaz çünkü format data dan sonra herşey silinir bence siz yanlış bilgi veriyorsunuz
Pardon ama Rom kurulduktan sonra format data yapılrsa kurulmuş rom nasıl silinir ? Bence siz biraz forumda araştırma yapın. sizce rom kurulduktan sonra arkadaşın cihazı neden açılmıyor ? Data şifreli olduğu için (Dm verity dediğimiz şey) rom kurulum sonrası ya format data yapacak yada dm verity flaşlıyacak yukarıda Sekko hocam da paylaşmış

Oyla:

yusufcntp

Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
0
öncelikle recovery olarak orange fox kullanın, rom dosyasının hatasız olduğundan emin olun, sırasıyla dediklerimi uygulayın.

öncelikle wipe kısmına gelin, otg hariç tüm seçenekleri seçip kaydırın, ardından manage partitions bölümüne girip datayı seçin, format data(yes) deyip ok a basın.
data bölümü tekrar kullanabilmek için reboot a basıp recovery deyin, no os installed yazacak kaydırın.

recovery tekrar açılınca usb nizi takın veya pc den dosyayı atın, eğer görmezse mount kısmında üstte enable mtp yazan yere tıklayın.

dosyayı seçin ve kaydırın, 16.2 rom için dfe[(disable force encryption)zorunlu şifrelemeyi kapatma] dosyasına gerek yok.

romu kendim kurduğum için rahatça söyleyebiliyorum, orange fox ile kurulumu öneririm.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Oyla:

b3k1rr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
bekir
Cihazım
Mi 9t pro mi 6
Konular
5
Pardon ama Rom kurulduktan sonra format data yapılrsa kurulmuş rom nasıl silinir ? Bence siz biraz forumda araştırma yapın. sizce rom kurulduktan sonra arkadaşın cihazı neden açılmıyor ? Data şifreli olduğu için (Dm verity dediğimiz şey) rom kurulum sonrası ya format data yapacak yada dm verity flaşlıyacak yukarıda Sekko hocam da paylaşmış
Tamam usta senin dediğin gibi kursun sonra buradan paylaşsın açılıp açılmadığı

Oyla:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
öncelikle recovery olarak orange fox kullanın, rom dosyasının hatasız olduğundan emin olun, sırasıyla dediklerimi uygulayın.

öncelikle wipe kısmına gelin, otg hariç tüm seçenekleri seçip kaydırın, ardından manage partitions bölümüne girip datayı seçin, format data(yes) deyip ok a basın.
data bölümü tekrar kullanabilmek için reboot a basıp recovery deyin, no os installed yazacak kaydırın.

recovery tekrar açılınca usb nizi takın veya pc den dosyayı atın, eğer görmezse mount kısmında üstte enable mtp yazan yere tıklayın.

dosyayı seçin ve kaydırın, 16.2 rom için dfe[(disable force encryption)zorunlu şifrelemeyi kapatma] dosyasına gerek yok.

romu kendim kurduğum için rahatça söyleyebiliyorum, orange fox ile kurulumu öneririm.

Bu şekilde bütün verilerini kaybedecek ve tonla uğraşacak, dosyaya gerek yok diyorsun da tek dosya flashlama ile yapacağı şeyi neden zor yoldan yönlendiriyorsunuz anlamadım. Asıl her seferinde format data yapmaya ve diğer tonla şeye gerek yok, ne güzel dosya yapmış adamlar flashla geç açılsın

Oyla:

yusufcntp

Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
0
Bu şekilde bütün verilerini kaybedecek ve tonla uğraşacak, dosyaya gerek yok diyorsun da tek dosya flashlama ile yapacağı şeyi neden zor yoldan yönlendiriyorsunuz anlamadım. Asıl her seferinde format data yapmaya ve diğer tonla şeye gerek yok, ne güzel dosya yapmış adamlar flashla geç açılsın
hocam ben romun baştan nasıl yükleneceğini anlattım, biliyorsunuzdur ki bazı romlar dfe yi desteklemiyor (örn mortal os), benim anlatmam bir daha ki rom yükleme işleminde işine yaraması içindi hocamın, tabii ki herkesin kendi bileceği iş fakat zaten hocam format atmış cihaz açılmamış, her türlü sıfırdan başlayacak, şifreleme kalkmış ya da kalkmamış farketmeyecek yani.

Oyla:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
hocam ben romun baştan nasıl yükleneceğini anlattım, biliyorsunuzdur ki bazı romlar dfe yi desteklemiyor (örn mortal os), benim anlatmam bir daha ki rom yükleme işleminde işine yaraması içindi hocamın, tabii ki herkesin kendi bileceği iş fakat zaten hocam format atmış cihaz açılmamış, her türlü sıfırdan başlayacak, şifreleme kalkmış ya da kalkmamış farketmeyecek yani.

Haklısınız hocam pardon. Miui romlar içerisinde dolaşırken rom+magisk +dm verity bu üçlü yu kullandığınız zaman sorun olmuyor, ne format data istiyor ne baska bisey. Ben hep bu şekilde kurulum yapıyorum. Kolay geliyor,

Oyla:

cantezcan41

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can
Cihazım
Redmi K20 Pro
Konular
8
kurulum ekranı geliyor hemen açılış ekranına dönüyor geliyor dönüyor saniyesinde.

Oyla:
Üst Alt