Q'da dosya yolu değişti onun için olmuyordur. Yapmanız gereken indiriğiniz .zip'i bir yere çıkartın ve"\system\media\theme\miui_mod_icons" yoluna giderek "miui_mod_icons" klasörünü depolamaya kopyalayın ardından TWRP üzerinden dosya yöneticisine girip "\system\system\media\theme\" klasörüne girin ve "miui_mod_icons" klasörünü buraya kopyalayın. İkonlanların uygulamanması içinde varsayılan temayı bir kere yeniden uygulamanız yeterli.
"miui_mod_icons" klasörünü .zip'den çıkartıp TWRP üzerinden manual olarak kopyalayın, ardından varsayılan temayı yeniden uygulayın.Hocam dediğiniz gibi bende denedim fakat şöyle bir problem var. TWRP de dosyayı başarılı bir şekilde aktarıyorum dediğiniz konuma ardından kontrolde ediyorum miui_mod_icons klasörü ve içerikleri gözüküyor. Telefonu yeniden başlattığımda Root Explorer ile kontrol ediyorum kopyaladığım konumda ne o klasör var ne de ikonlar (◔‿◔) Öneriniz nedir Üstad
Aynen öyle yapmıştım önceki defada ama sonuç yine hep aynı yeniden başlattıktan sonra görünmüyor miui_mod_icons klasörü. Doğal olarakta iconlar değişmiyor hocam acaba TWRP ile alakalı olabilir mi?"miui_mod_icons" klasörünü .zip'den çıkartıp TWRP üzerinden manual olarak kopyalayın, ardından varsayılan temayı yeniden uygulayın.
Olabilir hocam. Android 10 cihazda kullanacaksanız "system/system/media/theme/miuimodicons" klasörü olacak bu arada. Konu biraz eski olduğu bu bilgi yok konudaAynen öyle yapmıştım önceki defada ama sonuç yine hep aynı yeniden başlattıktan sonra görünmüyor miui_mod_icons klasörü. Doğal olarakta iconlar değişmiyor hocam acaba TWRP ile alakalı olabilir mi?
Büyük ihtimalle sorun TWRP dir. Android 10 Eu tabanlı MiuiMix rom kullanıyorım orjinal klasörün ismi miui_mod_icons bu şekildeydi. Hocam ilgilendiğiniz için çok teşekkürler. Sorun belki Rom ile alakalı da olabilir başka bir Rom kurup çözüm bulabilirsem buradan paylaşırım...Olabilir hocam. Android 10 cihazda kullanacaksanız "system/system/media/theme/miuimodicons" klasörü olacak bu arada. Konu biraz eski olduğu bu bilgi yok konuda