Rom Masik Mi 5s

ceylas

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haluk
Cihazım
Mi A3
Konular
22
yükle hocam yükle,
Root ve buna benzer gereksinim istemiyorsanız busybox secmenıze gerek yok, diğerlerini stock olarak seçili bırakın

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
yükle hocam yükle,
Root ve buna benzer gereksinim istemiyorsanız busybox secmenıze gerek yok, diğerlerini stock olarak seçili bırakın
Twrp yüklemeye çalışıyorum fakat adb ile de denedim XiaomiTool ilede deniyorum XiaomiTool cihazı çevrimdışı görüyor twrp yükleme sırasında. ADB ile flaşlıyorum reboot ediyorum telefon normal bir şekilde açılıyor recovery moda girmiyor orjinal recoverysi de bozulmuyor varmı çözümü?

Düzenleme; ADB yi fixlemek gerekiyormuş araştırdım ve hallettim şuan kurulumdayım.
[doublepost=1524089221,1524085502][/doublepost]Kurulum yaptımda Google Playdeki bir çok uygulama bu "cihazınız sürüm ile uyumlu değildir" diyor. Host dosyası değiştiği içinmi ? çözümü bilen varmı acaba :( apkler ile uğraşmak istemiyorum

TwoEasy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
İphone 5s
Konular
17
Miui Custom Betalar arasında ayar ve uygulama kayıpsız rom değiştirebiliyoruz bunda da mümkün mü

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
Miui Custom Betalar arasında ayar ve uygulama kayıpsız rom değiştirebiliyoruz bunda da mümkün mü
Wipe yapmazsanız geçebilirsiniz fakat bir çok sıkıntı alabilirsiniz.
Isınma donma durduruldu hataları gibi bu yüzden en sagliklisi temiz bir kurulum yapmak cihazda root var ise titanium backup ile yedekleri geri yüklemek

MI 5s Global Beta 8.4.12

TwoEasy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
İphone 5s
Konular
17
Wipe yapmazsanız geçebilirsiniz fakat bir çok sıkıntı alabilirsiniz.
Isınma donma durduruldu hataları gibi bu yüzden en sagliklisi temiz bir kurulum yapmak cihazda root var ise titanium backup ile yedekleri geri yüklemek

MI 5s Global Beta 8.4.12
Hem twrp backup hem de titanium backup alıp romu seversem titaniumdan uygulamaları geri yükleyip sevmezsem geri kayıpsız bir şekilde twrpden restore yaparak dönebilir miyim eskisine ve magisk sıkıntı çıkarıyor mu romda öğrenebilir miyim

maga93

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
31
Benim ruscam var okudum değişimleri çok ama çok şey değişmiş daha iyi hale getirilmiş şuan internetim yok indiremiyorum olunca hemen indiricem çok iyi Roma benziyor

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
Hem twrp backup hem de titanium backup alıp romu seversem titaniumdan uygulamaları geri yükleyip sevmezsem geri kayıpsız bir şekilde twrpden restore yaparak dönebilir miyim eskisine ve magisk sıkıntı çıkarıyor mu romda öğrenebilir miyim
Tabiki twrp den yedek alıp tekrar restore edebilirsiniz eski romunuzu hiç bir kayıp yaşamazsınız

MI 5s Global Beta 8.4.12

KutayKaraman

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kutay
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
19
Arkadaşlar ben indirip kurdum çok iyi bir rom 0 hata batarya mükemmel çok sevdim romu tavsiye ediyorum kesinlikle

maga93

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
31
Arkadaşlar ben indirip kurdum çok iyi bir rom 0 hata batarya mükemmel çok sevdim romu tavsiye ediyorum kesinlikle
Ekran resimleri paylasa bilirmisin rica etsek

maga93

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
31
Romun yorumlarina goz attim Romu Usb Otg ile kurun diyor kendi hafizasindan kurunca aroma güncelleme de hatalar ola bilirmis birde tam data wipe yapsaniz iyi olur diyor eski romdaki hatalar kalmasın

Üst Alt