Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok teşekkür ederim. Aslında bunlar basit gibi görünse de ciddi sorunlar. Olmadık bir yerde insanın başına gelirse, acil telefon etmesi gerekirse, ne bileyim şarjı biter de telefon kapanırsa, sonra telefon açılmak bilmeyecek maalesef
Arkadaşlar merhaba. Masik 8.5 kullananlar ve reboot sorunu yaşayanlar için çözümü vereceğim.
Reboot sorunu: Telefonu yeniden başlat dediğinizde otomatik olarak twrpye atıyor. Twrp üzerinden reboot system dediğinizde ise yine twrpye atıyor. Bu durum Sayısız şekilde devam ediyor. Şans eseri cihaz açılıyor.
Gelelim çözüme: Arkadaşlar cihaz açılırsa eğer Akıllı ağ modunu kapatın çünkü bu sorunun sebebi akıllı ağ modu yani smart network. Deneme yanılma yoluyla bulduğum çözümü paylaştım. Sorunu yaşayan elbet vardır
Dipnot: Romu tekrar kurdum ve sayısız kez reboot ettim fakat hiçbir sorun olmadı. Ardından akıllı ağ modunu açtım ve tekrar reboot ettim ve cihaz twrpye girdi. sonra uğraşmamak için format data yapıp tekrar romu kurdum. Aynı işlemleri tekrar yaptım yine akıllı ağ modunu açınca twrpye attı. Cihaz şans eseri açıldı ve modu kapattım. Cihaz düzeldi
hocam çok sağol bu sorun yüzünden rom dan soğudum resmen çözüm bulunması iyi oldu. peki hocam sim kart etkinleştirme sorunu var mı ben şu an 9.0 kurdum da etkinleştirme hatası alıyorum.