Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kasa dışında hiç parçayı değiştirmeyin kule tipi büyük hava soğutma yada sıvı soğutma destekleyen kasalara yönelin.
güç kaynağını kasa içinde almak zorunda değilsiniz güç kaynaksız istediğiniz kasayı seçin güç kaynağı olarak Fsp, corsair, high power markalarını öneririm.
Teşekkür ederim hocam 4.000 bandını aşmamak için en ucuz kasayı tercih ettim. PSU ve kasayı ayrı almayı düşünüyordum aklımda fsp vardı zaten. Ama öyle yapınca kasa+psu en az 700TL tutuyordu.
Teşekkür ederim hocam 4.000 bandını aşmamak için en ucuz kasayı tercih ettim. PSU ve kasayı ayrı almayı düşünüyordum aklımda fsp vardı zaten. Ama öyle yapınca kasa+psu en az 700TL tutuyordu.
Hocam gerekirse rami 3200mhz 8gb tekli alın çünkü işlemciniz 3200mhz ram destekliyor fazlasına gerek yok bi kaç ay sonra tekrar aynı marka model rami alıp takarsınız ama kasa alırken ön panelin mesh olmasına dikkat edin havalar ısınmasıyla sıcaklık canınızı sıkabilir.
Şu konuda kasa tavsiyelerine göz atmanızı tavsiye ederim.
Bütçem 800-900 civarında. Yardımcı olacak biri var mı?
forum.miuiturkiye.net
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Güç kaynağını fsp almak zorunda değilsiniz high power corsair markasınada göz atın gtx 1660 super için önerilen psu 450w zaten 500 550w güç kaynağı alsanızda olur.
Fsp'nin hiçbir şeyini önermem hocam Fsp teknik servisinde çalışıyordum her gün nereden baksanız 50 ürün geliyordu tamire belki de daha fazla PSU UPS aklınıza gelebilecek tüm ürünleri sürekli diyotları gidiyor özellikle 700lük psuları ve tamir edilemiyor bile siz düşünün datasheet ile kontrol etmemize rağmen elimizde aynı entegre olmasına rağmen değiştirip test ediyoruz çalışmıyor sürekli çalışır gibi tepki verip duruyor kapanıyor yani ..