Sohbet Masaüstü pc toplama

gmdelite18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi 12T
Meslek
Siber Güvenlik Uzm
Konular
25
Kasa dışında hiç parçayı değiştirmeyin kule tipi büyük hava soğutma yada sıvı soğutma destekleyen kasalara yönelin.
güç kaynağını kasa içinde almak zorunda değilsiniz güç kaynaksız istediğiniz kasayı seçin güç kaynağı olarak Fsp, corsair, high power markalarını öneririm.
Teşekkür ederim hocam 4.000 bandını aşmamak için en ucuz kasayı tercih ettim. PSU ve kasayı ayrı almayı düşünüyordum aklımda fsp vardı zaten. Ama öyle yapınca kasa+psu en az 700TL tutuyordu.

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Teşekkür ederim hocam 4.000 bandını aşmamak için en ucuz kasayı tercih ettim. PSU ve kasayı ayrı almayı düşünüyordum aklımda fsp vardı zaten. Ama öyle yapınca kasa+psu en az 700TL tutuyordu.
Hocam gerekirse rami 3200mhz 8gb tekli alın çünkü işlemciniz 3200mhz ram destekliyor fazlasına gerek yok :) bi kaç ay sonra tekrar aynı marka model rami alıp takarsınız ama kasa alırken ön panelin mesh olmasına dikkat edin havalar ısınmasıyla sıcaklık canınızı sıkabilir.
Şu konuda kasa tavsiyelerine göz atmanızı tavsiye ederim.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güç kaynağını fsp almak zorunda değilsiniz high power corsair markasınada göz atın gtx 1660 super için önerilen psu 450w zaten 500 550w güç kaynağı alsanızda olur.

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
80
Fsp'nin hiçbir şeyini önermem hocam Fsp teknik servisinde çalışıyordum her gün nereden baksanız 50 ürün geliyordu tamire belki de daha fazla PSU UPS aklınıza gelebilecek tüm ürünleri sürekli diyotları gidiyor özellikle 700lük psuları ve tamir edilemiyor bile siz düşünün datasheet ile kontrol etmemize rağmen elimizde aynı entegre olmasına rağmen değiştirip test ediyoruz çalışmıyor sürekli çalışır gibi tepki verip duruyor kapanıyor yani ..

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
iyi derece masaüstünden anlayan arkadaşlar eğer vaktiniz varsa 5-6 bin arasına ne düzebilirdiniz her şey dahil olacak şekilde

b3k1rr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
bekir
Cihazım
Mi 9t pro mi 6
Konular
5
İşlemciyi o fiyata nereden buldun usta