Sohbet Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi

• Konbuyu başlatan Metin
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 13
  • Görüntüleme 1K

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
İstanbulda oturan arkadaşlardan fikir almak isterim bir konuda..
Eskişehir'den İstanbul'a Marmara üniversitesi tıp fakültesine nasıl daha kolay gidebilirim, otobüs mü tercih etmeliyim, tren mi? Yani terminalden mi daha kolay ulaşırım yoksa tren garından mı?
Uzun zaman oldu İstanbula adım atmayalı ve hiç Marmara üniversitesine yolum düşmedi..
Teşekkürler.

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
İstanbulda oturan arkadaşlardan fikir almak isterim bir konuda..
Eskişehir'den İstanbul'a Marmara üniversitesi tıp fakültesine nasıl daha kolay gidebilirim, otobüs mü tercih etmeliyim, tren mi? Yani terminalden mi daha kolay ulaşırım yoksa tren garından mı?
Uzun zaman oldu İstanbula adım atmayalı ve hiç Marmara üniversitesine yolum düşmedi..
Teşekkürler.
Hocam sizin için baktım, trenle gelirseniz pendik istasyonunda indiğinizi düşünürsek en az 3 otobüs değiştirip gidebilirsiniz gibi görünüyor. Taksi ile giderseniz de 75-80 tl gibi görünüyor yol ücreti. Veya otobüs firmalarının servisleri varsa okula yakın onu da sorup tercih edebilirsin. Eğer servisleri olursa otobüz daha mantıklı olabilir.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rica ederim hocam hayırlı yolculuklar şimdiden.
Sağolun hocam.. Umarım tek gitmem yeterli olur, babam 83 yaşında, onun için bir rapor gerekebilirmiş, eğer gerekirse diye şimdiden araştırmaya başladım.. Babanızı alıp gelin derlerse bizim yolculuk uzar, babam maşallah sabah çıktı mı, girmez eve yürür gezer.. Korkum pendikten beni üniversiteye yürütmesi. :D

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
Sağolun hocam.. Umarım tek gitmem yeterli olur, babam 83 yaşında, onun için bir rapor gerekebilirmiş, eğer gerekirse diye şimdiden araştırmaya başladım.. Babanızı alıp gelin derlerse bizim yolculuk uzar, babam maşallah sabah çıktı mı, girmez eve yürür gezer.. Korkum pendikten beni üniversiteye yürütmesi. :D
:D Hocam eski adamlar yorulmak nedir bilmez yürürler benden söylemesi ayakkabılar sağlam olsun

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
:D Hocam eski adamlar yorulmak nedir bilmez yürürler benden söylemesi ayakkabılar sağlam olsun
Doğru hocam, eski topraklar harbiden bizden çok daha sağlam.. Allah sağlıklı ömür versin tüm büyüklerimize.

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Metin, Hocam anneannemi Ankara'dan getirirken E-devlet'ten onay almamız istendi, kaymakamlığa izin dilekçisi atmamız gerekti 65 yaş üstü olduğu için E-devlet üzerinden, bi kontrol edin istersiniz.

Üst Alt