işin doğrusu gentlemen tarzı bir tema yapıyordumHocam, elinize, emeğinize sağlık...Marilyn Tema adı hoş ama sadece, bazıları sıcak sever filmi ile gönüllerde taht kurmuş olan bu Hanımefendinin sadece arama kısmında olması, kendisine karşı kadirşinassızlık olmuş ( her ne kadar artık aramızda olmasa bile)
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Anlıyorum hocam ama sanki işte bir şeyler eksik gibi...tuzsuz ve baharatsız çorba misali....işin doğrusu gentlemen tarzı bir tema yapıyordum
Şeytan dürttü oraya farklı bir avatar koyayım dedim , bu resim cuk oturdu
Sonrada tema adı aramak yerine Marilyn dedim ))
Hocam bizim milletde bir acayipAnlıyorum hocam ama sanki işte bir şeyler eksik gibi...tuzsuz ve baharatsız çorba misali....
Tema adına bakıp, yükleyenlerde büyük hayal kırıklığı yaratacak...yükleyenlerin psikolojisinin bozulmasına sebep olacaksınız
Hocam ben sadece nacizhane fikrimi söylüyorum....Tema konusunda herkesden farklı sesler çıkması konusunda haklısınız...Hocam bizim milletde bir acayip
Tema bitmeden Bir kaç resim ekledim , herkes arama ekranına odaklanmış , ben masumum![]()
Ben Tony Curtis'i de göremedim üstat. Peki ya Jack Lemmon ?Hocam, elinize, emeğinize sağlık...Marilyn Tema adı hoş ama sadece, bazıları sıcak sever filmi ile gönüllerde taht kurmuş olan bu Hanımefendinin sadece arama kısmında olması, kendisine karşı kadirşinassızlık olmuş ( her ne kadar artık aramızda olmasa bile)
Sizi değil de Ottoman hocayı şu an çok iyi anlıyorumHocam ben sadece nacizhane fikrimi söylüyorum....Tema konusunda herkesden farklı sesler çıkması konusunda haklısınız...
Sayın Ottoman hocam ile birlikte Tema tasarlarken neler çektiğimizi, şimdi çok daha iyi anlıyorsunuzdur....maalesef hiç bir zaman herkesi memnun etmek mümkün olmuyor ne yazk ki
Sırada Frank Sinatra var hocam ))Ben Tony Curtis'i de göremedim üstat. Peki ya Jack Lemmon ?![]()
teşekkürlerGüzel tema emeğinize sağlık teşekkürler
Yok o üstadın adını zikrettiği filmde oynamıyor.Sizi değil de Ottoman hocayı şu an çok iyi anlıyorum
Hiç beyenmiyorsunuz , sizin telefon için iconlarıda kocaman yaptım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sırada Frank Sinatra var hocam ))
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
teşekkürler