Yardım malum yolla kayıt hakkında sorular

Xiaomi manyağı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Anonim
Cihazım
İphone 6
Konular
10
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui 11 global
Telefon Modeli
mi note 10
Bootloader Kilidi
Kapalı
Dostlar selamlar. Kısaca özet geçeceğim. mi note 10 kullanıyorum sim1-sim2 toplamda 7-8 ay kullanıp malum yolla kayıt yaptırmayı düşünüyorum bu konuyla ilgili sorularım var cevaplarsanız sevinirim.

1) imei için illa 4,5g voLTE özellikli bir cihaz olması gerekir mi? 3310 vs. tarzı cihazlar olsa olur mu? veya bu ikisinin arasında fark olur mu? mesela 3310 ile yapılanda telefon verimsiz mi olur? yoksa hiçbir fark olmaz mı?

2) işlemi yapandan yapana kalite farkı olur mu? eğer kalite farkı olur diyorsanız istanbulda yer önerebilir misiniz?

3) orijinal tr garantili cihaz ile bu malum cihazlar arasında fark olur mu? mesela kayıt edilen cihazda şebekenin az çekmesi veya internetin yavaş olması,yazılımsal problemler vs. yoksa hiçbir fark yok mu?

4) işlem yapılırken dikkat edilmesi gereken şeyler nedir?

cevaplarsanız memnun olurum

ardaguler

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Arda
Cihazım
Resmi Note 9 Pr
Konular
10
Forumda bu konu hakkında konuşmak yasak ama ben yasal olan imei repair yapacak insanlar için cevaplayayım.

1)4G özelliği olan her kullanılmayan telefon olur.
2)Olabilir iyi bi yere yaptırmakta fayda var.
3)Her şey olması gerektiği gibi yapılırsa hiç bi fark olmaz.
4)İşlemi bilmeyen ve deneyimi olmayan birisi kesinlikle yapmamalı. KESİNLİKLE. Ben öğrenirim hemen video izleyerek yapayım demeyin. İşi bilen biri ne yapacağını bilir zaten.

Oyla:

Xiaomi manyağı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Anonim
Cihazım
İphone 6
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3310 tarzı cihazlar ile olmaz mı hocam? elimde 4gli cihaz yok malesef. yani olsa bile fark mı olur?

Oyla:

seyamkk

Andromeda
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
RN 12 PRO 5G
Meslek
Elektrik teknisyen
Konular
22
Olur hiçbir sıkıntı olmaz ime bir nevi tc kimlik gibi düşünebilirsiniz

Oyla:

Xiaomi manyağı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Anonim
Cihazım
İphone 6
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ama şöyle bir durum var hocam. o cihaz akıllı telefon değil 4g volte vs. gibi özellikleri yok. acaba 4g volteli cihaz ile atmak daha mı iyi olur yoksa fark olmaz mı? kendi cihazımın fonksiyonlarını düzgün kullanamadıktan sonra atmanın bir anlamı yok

Oyla:

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
4G ile 3G arasında çok fark yok bence. Volte de karşı tarafta aktif olmadığı sürece çalışmıyor. Yurtdışı cihazların bazılarında band 20 bulunmuyor, kırsal yerleşimlerde sıkıntı yapabilir ama şehirde sıkıntı yapmaz.

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Olur hiçbir sıkıntı olmaz ime bir nevi tc kimlik gibi düşünebilirsiniz

Aynen. IMEI'yi TC kimlik numarası gibi düşünün. Siz yurtdışı vatandaşsınız ve devlet size TC kimliği vermek için çok para istedi. Siz de otobüs bagajında Türkiye'ye girdiniz. Birini öldürüp nüfus cüzdanını çaldınız. Artık siz o kişi gibi davranabilirsiniz. O kişi gibi parka gider gezer, alışveriş yapar bir yerde çalışırsınız. Onun hayatını yaşarsınız yani.

Ne zaman sıkıntı olur? Polis sizi durdurup kimlik sorduğunda... Ya da cesedi bulurlarsa... Ya da bir başkası daha aynı nüfus cüzdanını çalar ve aynı anda o kimlikle işlem yaparsanız...

Yani alır telefonu kullanırsınız ama biri denetlerse, eski telefon ortaya çıkarsa ya da aynı IMEI bir başka telefona yazılırsa o zaman patlarsınız :D

Yalnız yazarken fark ettim... Cebimdeki nüfus cüzdanı ile benim telefon kadar değerimiz yok ya. Vatandaş olmak daha kolay ve ucuz bu ülkede. Hatta üstüne para bile veriyorlar :D

Oyla:
Üst Alt