Sohbet Maksimum 1700 TL Telefon Önerisi

WereBear

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
Öğrenci
Konular
10
Merhabalar MIUI Türkiye ailesi,başlıktada belirttiğim gibi maksimum 1700 TL'ye bir telefon aramaktayım. Zamanında sizlerin önerisi ile Pocophone almıştım ve çok memnunum şu an. Şimdi ise kız kardeşime telefon alacağız ancak bir türlü karar veremedik. Redmi Note 7 tasarım,kamera ve fiyat açısından çok cazip geliyor bize fakat forumda bir sürü konu var Note 7 ile ilgili. Yani şarj sıkıntısı,2g çekmiyor,kamerada x problem oluştu gibi bir sürü konu var. Biz standart kullanıcılarız telefonda bir problem çıktığında işte şurasında problem var şu romu yükle düzelir,eski sürüme dön düzelir gibisinden çözümlerle uğraşmak istemiyoruz. Yazılımsal olarakta temiz bir cihaz arıyoruz yani. Bize lazım olan özellikler az önce belirttiğim gibi yazılımsal olarak sorunsuz olması,kameranın iyi olması ve batarya performansı. Bu üç özelliğe uygun ve bütçemize aşmayan hangi cihazları önerebilirsiniz bana ?

cerhan82

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
Mİ 6
Meslek
Biyolog-Kalite Md.
Konular
3
Bende Mi 6 ve Note 7 var. İkisinde de memnunum. Bahsettiğiniz şikayetler veya daha başka türlüleri tüm telefonlar için geçerli.
Note 7 Xiaomi TR garantili aldığımız için bl kapalı, root işlemi yapmadım, orijinal romu güncelledim sadece.
Allah bozmasın hiçbir sıkıntısı yok. Tavsiye derim.

Shewky

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Şevki Akdemi
Cihazım
Mi2
Konular
4
Eşimde redmi note 7 var hiçbir sorun yaşamıyor şarjı 2 gün dayanıyor. 10 saat kadar ekran süresi alıyor. Delta garantili almıştık. Şuan 10.3.10 kararlı sürümde. Bu fiyata bu telefonu tavsiye ederim.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44
İmei atılmış Mi8 se alabilirsiniz, 1500 ₺ civarı sıfırı. Hiçbir kronik sıkıntısı yok, kamerası gayet iyi, pili 6 saat civarı ekran süresi veriyor. Uzun süre kendim kullandım, etrafımdaki birçok kişiye de aldırdım, şikayet eden hiç yok

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
İmei atılmış Mi8 se alabilirsiniz, 1500 ₺ civarı sıfırı. Hiçbir kronik sıkıntısı yok, kamerası gayet iyi, pili 6 saat civarı ekran süresi veriyor. Uzun süre kendim kullandım, etrafımdaki birçok kişiye de aldırdım, şikayet eden hiç yok

+ Hayalet ekran sorunu da yok sanırım ve serisi

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44
+ Hayalet ekran sorunu da yok sanırım ve serisi
Evet, hiçbir yerde hayalet ekran sorunu diyen okumadım duymadım, kaldı ki amoled ekran zaten, sırf bunun için bile tercih sebebi olur o fiyata :)

Mi&me

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Huseyin
Cihazım
12pro+
Konular
4
hocam note 6 pro da düşünülebilir 3/32 veya 4/64 eski bir note 6 pro kullanıcısı olarak

WereBear

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
Öğrenci
Konular
10
Mi 8 SE'yi garanti olaylarından dolayı tercih edemeyeceğim ancak Redmi Note 7'yi bu kadar öneren olduğuna göre bir sıkıntı yaşamayacağımızı düşünüyorum. Tercihimizi Redmi Note 7'den olmazsa Redmi Note 6 Pro'dan kullanmaya karar verdik. Yardım eden herkese çok teşekkür ediyorum.

Üst Alt