Mi9T/Redmi K20 cihazınınızın ana konusu herşey mevcut inceleyebilirsinizEvet hocam
Evetcihazınız mi9 t mi
İşe yarar mı ve telefona bir zararı olur muŞöyle yapın twrp den data app kısmına gelip güvenlik uygulamasını silin yada data adb modüle kısmından magiski kaldırın
Hocam dediğiniz gibi ADB klasörüne girip silinebilir herşeyi sildim klasörler silinmiyor onun haricinde herşeyi sildim magisk yine geldi. Uygulama kilidinden dolayı mı acabaŞöyle yapın twrp den data app kısmına gelip güvenlik uygulamasını silin yada data adb modüle kısmından magiski kaldırın
Bende anlamadım ki hocamBenim anlamadığım rootlu olup oyunu açanlar config yapanlar var bu oyunda(telefon rootluysa config atılıyor)
Twrpyi silersem IMEI uçmaz değil mi hocam veya bşka bir sıkıntı olmaz mı?Hocam twrp en uninstaller kullanıp magiski sonradan kaldırabilirsiniz önce twrp kaldırmanız lazım yoksa magisj silinmez
Uçmaz hayırHocam dediğiniz gibi ADB klasörüne girip silinebilir herşeyi sildim klasörler silinmiyor onun haricinde herşeyi sildim magisk yine geldi. Uygulama kilidinden dolayı mı acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende anlamadım ki hocam
Twrpyi silersem IMEI uçmaz değil mi hocam veya bşka bir sıkıntı olmaz mı?
hocam dünden beri uğraşıyorsunuz ben çözümü söylüyorum yedeklerinizi alın sıfırdan yazılım kurunHocam dediğiniz gibi ADB klasörüne girip silinebilir herşeyi sildim klasörler silinmiyor onun haricinde herşeyi sildim magisk yine geldi. Uygulama kilidinden dolayı mı acaba
Bende anlamadım ki hocam
Twrpyi silersem IMEI uçmaz değil mi hocam veya bşka bir sıkıntı olmaz mı?