- Adım
- Caner Karaca
- Cihazım
- Poco F3
- Konular
- 5
Android 13 MIUI 14 uyumlu mu?
Hayır hocamAndroid 13 MIUI 14 uyumlu mu?
Yükledim bir sıkıntı olmadı şuan ama hayır diyorsanız büyük ihtimalle çalışmayacak. Silip yerine aynı işlevi gören başka bir modül önerir misiniz?Hayır hocam
Magisk delta kullanın hocam onun içerisinde de bu modül mevcutYükledim bir sıkıntı olmadı şuan ama hayır diyorsanız büyük ihtimalle çalışmayacak. Silip yerine aynı işlevi gören başka bir modül önerir misiniz?
Normal Magisk 26.1 var değiştirmem mi lazım? Nasıl olacak?Magisk delta kullanın hocam onun içerisinde de bu modül mevcut
Evet hocam twrp ve magisk i yeniden kurunNormal Magisk 26.1 var değiştirmem mi lazım? Nasıl olacak?
Hocam merhaba şuanda bunu " adb wait-for-device shell magisk --remove-modules " bu şekilde yazdım ama hareketsiz bir şekilde bekliyor. Diğer adb komutlarını tanıyor ama buna her hangi bir karşılık vermedi daha fastboottaadb wait-for-device shell magisk --remove-modules
Komutunu verin adb ile butun modüller silinir ve açılır telefon
Magisk delta kullanın kendi içinde bu özellik ve daha fazlası varBu modül galiba her cihazda düzgün çalışmıyor cihaz xiaomi 11t ve bu modül kuruluydu başka bi mödül kurmuştum bootlopa düştü açılmadı