Soru Magisk'dan KernelSU'ya geçiş

Mangineer

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahoni
Cihazım
RedmiK60 12/512
Meslek
Mec. Engineer
Konular
6
Merhabalar,

Son zamanlarda banka uygulamalarıyla çok sorun yaşadığım için Magisk ile birçok modül denedim ama bir türlü root u gizleyemiyorum malesef. Bu yüzden birkaç sorum olacak.

KernelSU'ya geçiş yapsam bu tarz problemlerime (Herhangi bir uygulamada ROOT yetkisini gizleme) çözüm olur mu?
Magisk'dan KernelSU'ya geçiş için nasıl bir yol izlemem gerekir?
KernelSU'ya geçmeden de Magisk ile kesin çözüm olabilecek bir yöntem var mıdır?

Yardımlarınızı beklemekteyim :)

NOT: Kullandığım ROM: EU Rom Hyperos 3.0.5.0 Kararlı.

mad_08044

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ali
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
4
Bunlarla bi alakası yok ama telefon kafayı yedi, sıfırdan kurulum yapacam. Root + lsposed için ne kullansam şimdi ??
Hocam flokpatchi test ettim. Apatchden cok iyi cevrimici modulleri de var root hide yapabiliyorsunuz ama benim icin soyle bir durum ortaya cikti apatchde eski surum kulladigim prog. storeden ayirabiliyordum zegisky next ve turevi moduller sanirim apatch destekli. Flok da yapamadim bir turlu. Romun boot dosyasini flokla yamalayip yamalanan dosyayi fastboottan kuruyorsunuz apatch gibi. E diyanetten bile rootu gizledi :)

baran452443

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
94
Ben orijinal yedekleme ile bütün root ihtiyacimi giderdim root kullanmıyorum artık gerçekten telefon daha serin daha rahat çalışıyor artık o kadar çok modül kuruluyduki telefon açılışta kasiyordu 😀 rootsuz şuan gayet güzel ve stabil bl kilidi açık olmasına rağmen qnb vs tüm banka uygulamalarınada görebiliyorum

mad_08044

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ali
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
4
Ben orijinal yedekleme ile bütün root ihtiyacimi giderdim root kullanmıyorum artık gerçekten telefon daha serin daha rahat çalışıyor artık o kadar çok modül kuruluyduki telefon açılışta kasiyordu 😀 rootsuz şuan gayet güzel ve stabil bl kilidi açık olmasına rağmen qnb vs tüm banka uygulamalarınada görebiliyorum
Hocam kullanmam gereken eski surum bir kac prog. var yoksa hic ugrasmam bu islerle :)