Biliyorum lakin bu cihaz için bildiğim kadarıyla custom recovery twrp vs. yok. O yüzden kuran var mı diye sordum hocam.
Rn11 pro 4g (viva) benim cihazım içinde herhangi bir custom recovery veya twrp yok hocam boot.img yamalama yöntemiyle rootladım sıkıntısız

1) cihazınızın sürümünü öğrenin ve internetten fastboot halini indirip zipten çıkartın.
2) boot.img yazan dosyayı bulun ve telefonun hafızasına atın
3) telefona magisk yükleyin uygulamaya girip yükle seçeneğini seçin dosya yamalama seçeneğini seçin sonra attığınız boot.img seçin
4) hafızada patched_boot.img gibi bir dosya oluşacak bilgisayarda minimal ADB ve fastvoot klasörünün kurulu olduğu yere taşıyın
5) cihazı fastboota alın pcye usb kablosu ile bağlayın
6) minimal ADB ve fastboota sırasıyla fastboot devices yazın cihazınız bağlıysa bir kod adı yazar ardından fastboot flash boot patched_boot.img(o dosyanın adı kısaca) enter
7) cihazı yeniden başlatın bazı cihazlarda bootloop sorunu olabiliyor çoğu kişi endişelenip sıfırdan rom kuruyor ses artırmaya basın recoveryden wipe all data yapın telefon açılınca tekrar kurun magiski cihazınız rootlu hayırlı olsun