- Adım
- Guven
- Cihazım
- Redmi K60
- Konular
- 37
- Konu Sahibi Konu Sahibi
saüolun hocam ellerinize sağlık. çekirdek sürümü uyuyormu uymuyormu bılmıyorum fakat birtanesini yükledim fasboot ile şuan çalısıyor kernelsu . hatta ilk kurduğum açmadı cihazı ikinci kurduğumda açtı sorunsuzBurada anlatılmış aslında sadece kendi çekirdek sürümünüze uygun dosyayı indirmeniz gerekiyor.
Rehber - Xiaomi 13 (Fuxi) KernelSU ile Root Yetkisi Alma
Öncelikle cihazın bootloader kilidi açılmalı ve TWRP yüklenmelidir. Bootloader kilidi açma : TWRP Yükleme : Rehber - Xiaomi 13 (Fuxi) Tek Tuş TWRP Yükleme Aracı Hazırlık KernelSU kullanabilmeniz için cihazınızın kernelinin KernelSU desteğine sahip olması gerekli. Bu desteğe sahip olup...forum.miuiturkiye.net
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
saüolun hocam ellerinize sağlık. çekirdek sürümü uyuyormu uymuyormu bılmıyorum fakat birtanesini yükledim fasboot ile şuan çalısıyor kernelsu . hatta ilk kurduğum açmadı cihazı ikinci kurduğumda açtı sorunsuz
buarada magiskte de aynısı oldu kernelsuda da aynısı oldu ilk basta bir kasma söz konusu oluyor cihazda hatta birazda ısınma oluyor. suan kasma mevcur değil önbellek temizleme yapıncaBurada anlatılmış aslında sadece kendi çekirdek sürümünüze uygun dosyayı indirmeniz gerekiyor.
Rehber - Xiaomi 13 (Fuxi) KernelSU ile Root Yetkisi Alma
Öncelikle cihazın bootloader kilidi açılmalı ve TWRP yüklenmelidir. Bootloader kilidi açma : TWRP Yükleme : Rehber - Xiaomi 13 (Fuxi) Tek Tuş TWRP Yükleme Aracı Hazırlık KernelSU kullanabilmeniz için cihazınızın kernelinin KernelSU desteğine sahip olması gerekli. Bu desteğe sahip olup...forum.miuiturkiye.net