Yardım magisk yükleme sorunu

Slymngvn

MIUI özgürlüktür :)
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Guven
Cihazım
Redmi K60
Konular
37
Burada anlatılmış aslında sadece kendi çekirdek sürümünüze uygun dosyayı indirmeniz gerekiyor.
saüolun hocam ellerinize sağlık. çekirdek sürümü uyuyormu uymuyormu bılmıyorum fakat birtanesini yükledim fasboot ile şuan çalısıyor kernelsu . hatta ilk kurduğum açmadı cihazı ikinci kurduğumda açtı sorunsuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

saüolun hocam ellerinize sağlık. çekirdek sürümü uyuyormu uymuyormu bılmıyorum fakat birtanesini yükledim fasboot ile şuan çalısıyor kernelsu . hatta ilk kurduğum açmadı cihazı ikinci kurduğumda açtı sorunsuz
Burada anlatılmış aslında sadece kendi çekirdek sürümünüze uygun dosyayı indirmeniz gerekiyor.
buarada magiskte de aynısı oldu kernelsuda da aynısı oldu ilk basta bir kasma söz konusu oluyor cihazda hatta birazda ısınma oluyor. suan kasma mevcur değil önbellek temizleme yapınca

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

buarada magiskte de aynısı oldu kernelsuda da aynısı oldu ilk basta bir kasma söz konusu oluyor cihazda hatta birazda ısınma oluyor. suan kasma mevcur değil önbellek temizleme yapınca
Kernel değişimi sonrası normal o ilk açılışta. Uygulama görüyorsa sorun yok hayırlı olsun.

Slymngvn

MIUI özgürlüktür :)
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Guven
Cihazım
Redmi K60
Konular
37
Üst Alt