Yardım Magisk Youtube Vanced

BerkeMi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berke
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu 11.0.3
Telefon Modeli
Mi 8 Se
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Herkese iyi forumlar,
Telefonum mi 8 se. Daha önceden magisk üzerinden youtube vanced yüklemiştim. Geçenlerde magiski kaldırdım ama sonradan youtube vancedın silinmediğini gördüm. Magiski nasıl geri yükleyebilirim ya da youtube u nasıl silebilirim? Cevaplarınız için teşekkür ederim.
Miui sürümü : eu 11.0.3

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
104
Uygulamalar kısmından bulup kaldırabilirsiniz. Magisk Uninstaller kullandıysanız modül silinmiştir zaten. Sadece uygulamayı kendiniz kaldırmanız yeterli.

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
104
Teşekkür ederim google da ilk çıkan magisk sitesinden indirdim appi kaldırdım

Hocam siz öyleyse başta Magisk'i kaldırmamışsınız. Sadece uygulamasını silmişsiniz. Magisk uygulamasını silmeniz, magisk' i sistemden kaldırdığınız anlamına gelmez. Bu yüzden Magisk uninstaller kullandınız mı diye sormuştum.

Oyla:

Eren KS

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
XM 12 -- CUPID
Meslek
Gemi İnşaat
Konular
12
Magisk mogülü olan vanced
Google Play'de güncelleme ile güncelleniyor ve vanced olmaktan çıkıyor tamamen Google play e ait olan YouTube oluyor
Sanırım siz bu vancedi güncellediniz :)

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
48
Magisk mogülü olan vanced
Google Play'de güncelleme ile güncelleniyor ve vanced olmaktan çıkıyor tamamen Google play e ait olan YouTube oluyor
Sanırım siz bu vancedi güncellediniz vancedin güncellemesi daha gelmedi hocam ben play update kapattım varsa vancedi güncelleme yöntemi söyleyin bizde istifade edelim vanced manager üzerinden update vermedi uzun süredir

Oyla:

BerkeMi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berke
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
3
Hocam siz öyleyse başta Magisk'i kaldırmamışsınız. Sadece uygulamasını silmişsiniz. Magisk uygulamasını silmeniz, magisk' i sistemden kaldırdığınız anlamına gelmez. Bu yüzden Magisk uninstaller kullandınız mı diye sormuştum.
Hayır kurmadım hatta bugün magiski daha önceden kaldırmama rağmen telefonu kapatıp açtığımda magisk yeniden geliyor ama uygulamaya girilmiyor nasıl kaldıracam komple telefondan rootu kaldırmak istiyorum

Oyla:
Üst Alt