- Adım
- Mert kuzucu
- Cihazım
- Redmi note9 pro
- Meslek
- Yazılım
- Konular
- 26
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- 11.0.7 GLOBAL
- Telefon Modeli
- xiaomi redmi note 9 pro
- Bootloader Kilidi
- Açık
Merhaba arkadaşlar formumuz adına yararlı olucağını düşündüğüm bir modül buldum (oyun için)
Twrp yardımıyla magisk flashlayın magiske girin ve sol tarafta 3 çizgiden modüllere gelin vericeğim linkteki modülü seçin sçer seçmez ses kısma tuşuna basın
resimdeki gibi olucaktır bir şeyler yüklenmeye başlıycak en sona geldiği zaman sadecee 1 rakamını seçin ve ses kısama tuşuna 1 kere basın yeniden başlat yazısı gelene kadar 1 rakamını seçin ve 1 kere ses kısma tuşuna basın yeniden başlat yazısına tıklayın sonra pubg grafik ayarlarından akıcı seçin kare hızından en sondaki ayarı seçin ve tamam diyin sonra oyununuzda kasma donma vs varsa hepsi gidicektir rahat bir oyun keyfi çıkarın gfx tool uygulmasında ayarları sıfırlanan varsa bu uygulamyı yapabilir onun dışında gfx tool uygulması kullanan arkdaşlar bunu yapmayabillir PUBG 90 FPS GELİYO AMA 60 FPS OYNARSINIZ FAKAT DONMA KASMA SORUNU 0
İçindekiler:
1_google DNS
2_ ses iyileştirmesi
3_oyunlardaki FPS limitini aşmak
4_goruntu iyileştirmesi
5_isinma sorunu iyileştirmesi
6_batarya performansı iyileştirmesi
7_build prop
8_Kcal
9_DAC
10_Skia GL
Kendi cihazımıda uyguladım kanıtı ss te
(Cihazınıza gelbilicek zarardan şahsım ve forum sorumlu değildir)
YAPMAYANLAR OLURSA MESAJ ATSIN AKTİFİM HEMEN YARDIMCI OLAYIM
LİNK BU: (
VX5 indirip kurun eski modül kaldırın
)
(EĞER PUBG BAN YERSENİZ Kİ ZANNETMİYORUM BU OYUNU BIRAKIN!!!
O KADAR HİLECİ VARKEN SİZİ BANLAMAZLAR HERHALDE TAVSİYEM) Cod mobile
TECRÜBELERİNİZİ PAYLAŞMAYI UNUTMAYIN LÜTFEN
Konu Güncellendi.
Kamera donma sorunu yaşayan arkadaşlar magisk son sürüm yükleyin
hâlâ sorun yaşayan arkadaşlar varsa buyrun :Rehber - Pubg Mobile Ultra ✓
GFX Tool Bayadir kullanıyorum ve halada kullanıyorum ne ban yedim nede botların olduğu özel bir servera düştüm
Twrp yardımıyla magisk flashlayın magiske girin ve sol tarafta 3 çizgiden modüllere gelin vericeğim linkteki modülü seçin sçer seçmez ses kısma tuşuna basın
resimdeki gibi olucaktır bir şeyler yüklenmeye başlıycak en sona geldiği zaman sadecee 1 rakamını seçin ve ses kısama tuşuna 1 kere basın yeniden başlat yazısı gelene kadar 1 rakamını seçin ve 1 kere ses kısma tuşuna basın yeniden başlat yazısına tıklayın sonra pubg grafik ayarlarından akıcı seçin kare hızından en sondaki ayarı seçin ve tamam diyin sonra oyununuzda kasma donma vs varsa hepsi gidicektir rahat bir oyun keyfi çıkarın gfx tool uygulmasında ayarları sıfırlanan varsa bu uygulamyı yapabilir onun dışında gfx tool uygulması kullanan arkdaşlar bunu yapmayabillir PUBG 90 FPS GELİYO AMA 60 FPS OYNARSINIZ FAKAT DONMA KASMA SORUNU 0
İçindekiler:
1_google DNS
2_ ses iyileştirmesi
3_oyunlardaki FPS limitini aşmak
4_goruntu iyileştirmesi
5_isinma sorunu iyileştirmesi
6_batarya performansı iyileştirmesi
7_build prop
8_Kcal
9_DAC
10_Skia GL
Kendi cihazımıda uyguladım kanıtı ss te
(Cihazınıza gelbilicek zarardan şahsım ve forum sorumlu değildir)
YAPMAYANLAR OLURSA MESAJ ATSIN AKTİFİM HEMEN YARDIMCI OLAYIM
LİNK BU: (
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
|
VX5 indirip kurun eski modül kaldırın
)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
(EĞER PUBG BAN YERSENİZ Kİ ZANNETMİYORUM BU OYUNU BIRAKIN!!!
O KADAR HİLECİ VARKEN SİZİ BANLAMAZLAR HERHALDE TAVSİYEM) Cod mobile
TECRÜBELERİNİZİ PAYLAŞMAYI UNUTMAYIN LÜTFEN
Konu Güncellendi.
Kamera donma sorunu yaşayan arkadaşlar magisk son sürüm yükleyin
hâlâ sorun yaşayan arkadaşlar varsa buyrun :Rehber - Pubg Mobile Ultra ✓
GFX Tool Bayadir kullanıyorum ve halada kullanıyorum ne ban yedim nede botların olduğu özel bir servera düştüm
Ekli dosyalar
-
Screenshot_2020-09-24-23-32-04-643_com.topjohnwu.magisk.jpg198,1 KB · Görüntüleme: 283
-
Screenshot_2020-09-24-23-51-41-527_com.topjohnwu.magisk.jpg536 KB · Görüntüleme: 256
-
Screenshot_2020-09-25-01-34-41-592_com.topjohnwu.magisk.jpg212,5 KB · Görüntüleme: 277
-
Screenshot_2020-09-25-04-46-34-431_com.tencent.ig.jpg799,1 KB · Görüntüleme: 275
Son düzenleme: