Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
O dediklerinizi yaptım genede fayda etmedi. Bonus flas root uyarısı veriyor ama kullanabiliyordum da kassa uygulaması uyarı vermiyor ama cüzdana giriş ekranında kalıyor başka telefonda denedim uygulamaya giriyor proplem sadece benim telefonumda.
O dediklerinizi yaptım genede fayda etmedi. Bonus flas root uyarısı veriyor ama kullanabiliyordum da kassa uygulaması uyarı vermiyor ama cüzdana giriş ekranında kalıyor başka telefonda denedim uygulamaya giriyor proplem sadece benim telefonumda.
Tam gizleme için; bazı uygulamaların alt servislerinin de seçilmesi gerekiyor.
Uygulama adı üzerine bir kere tıklayın ve sonra tüm servisleri seçin.
Tüm servisleri seçilmemiş olan uygulamaların progresbarına bakarsanız, tam mavi olmadığını görürsünüz.
Tününün seçilmediği durumlarda sorun çıkardığı olmuştu bende.
Bu durum sürüm 23 için de geçerli. Düzgün çalışmayan uygulamalarda bu durumu kontrol edebilirsiniz.
Bu durum Bonus içinde mi geçerli bilmiyorum. Şimdi hatırlamıyorum ama başka bir uygulama yada google servisleri için de olabilir.
Bu şekilde seçim yapınca olmuştu.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ben de de Amazon prime giriş ekanı gelmiyordu. Magisk'den şüpheleniyordum hep.
Meğer sorun adaway mış. Kapatınca giriş yapabildim. Bir kere giriş yaptıktan sonra adawayı aktif ettim. Şimdi sorunsuz açılıyor.
Adaway varsa, Kassa için; isterseniz bir deneyin.
Configure Deny List den YapiKredi uygulamasını seç, ve altındaki diğer tüm seçenekler de açık olsun.
YapiKredi uygulamasının depolama verilerini ve chache kısmını boşalt.
Daha sonra sorunsuz şekilde açabilirsin. Ben NFC yi de etkinleştirdim bu şekilde.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.