- Adım
- Ali
- Cihazım
- Oneplus 8t
- Meslek
- Turkcell
- Konular
- 90
Kimse buna cevap vermemişBenim merak ettiğim uzun süreli kullanımda ahize ye zarar verir mi
Kimse buna cevap vermemişBenim merak ettiğim uzun süreli kullanımda ahize ye zarar verir mi
Vermez de diyemem verir de diyemem benim cevabım bu . poco ile aynı ahizeyi kullandığı söyleniliyor. Poco da stereo hoparlör desteği var.Kimse buna cevap vermemiş
Cihazım yurt dışı cihazı olunca hocam insan korkuyor kusura bakmayınVermez de diyemem verir de diyemem benim cevabım bu . poco ile aynı ahizeyi kullandığı söyleniliyor. Poco da stereo hoparlör desteği var.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Böyle satış politikası mı olur artık alan aldı bir güncelleme ile versinler zaten xaomi gıdım gıdım veriyor herşeyi anlamadım gittiBeta da kurabilirsiniz
root gerekiyor
satış politikası, xiaominin başka bir modeli ile aynı ahizeyi kullanıyor diye söyleniliyor onda stereo hoparlör aktif mi 8 de aktif değil ..
magisk ile deneyin bootloop olursa cihaz magisk unistall yaparsınız
Geri bildirim yapınBöyle satış politikası mı olur artık alan aldı bir güncelleme ile versinler zaten xaomi gıdım gıdım veriyor herşeyi anlamadım gitti
oluyor. SıkıntısızHocam bu dosyada magisk ile olmuyor twrpde de geçersiz zip dosyası hatası veriyor
Seste nasıl bi etki veriyor peki ?Ben. Yükledim. Basarılı. Emegi. Geçen. Her kese teşekkurlerResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
oluyor. Sıkıntısız
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
valla viper ve dolby kullaniyorum onunla baya guzel olduSeste nasıl bi etki veriyor peki ?