Çözüldü Magisk uygulamasını yükleme

mhmmd_emn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
20
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
...
Telefon Modeli
Samsung galaxy note 10
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
S. A değerli forum üyeleri elimde Bi arkadaşın samsung telefonu var root ile imei atılmış ve magisk kullanmışlar v23 baktığımda magisk uygulaması yok uygulamalar root tan dolayı açılmıyor 2 tane sorum olucak şimdi magisk uygulaması olmadığından magiskin v23 nü yüklediğim zaman reboot yapmak istiyor reboot yaparsam telefon bootloopa düşermi ve reboot yaptığım zaman imei ler gider mi şimdiden cevaplarınız için teşekkür ediyorum

Çözüm
Hocam hata değil hatırladığım ek kurulum gerekli yeniden başlatmanız lazım diyordu normalde ben kendi cihazımda çok root ladım ama bu cihaz benim değil o yüzden sıkıntı olmaması için size sormuştum
Evet ek kurulum gerekli dediği zaman tamama basın ve ekrana dokunmayın Altta sayacak Yeniden başlatmaya son 5 4 3 2 1 ve yeniden başlayacak ekrana dokunmayın açıldığında %95 sorun düzelmiş olur düzelmediyse yeniden magisk flashlarsınız

mhmmd_emn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
20
Tamamdır hocam dediğim gibi hataya tamam dediğiniz an ekrana hiçbir temasta bulunmayın bu arada hatada tam olarak ne diyor hatırlıyormusunuz çünkü farklı farklı magisk hataları var bazıları yeniden başlatma ile çözülmüyor
Hocam hata değil hatırladığım ek kurulum gerekli yeniden başlatmanız lazım diyordu normalde ben kendi cihazımı çok root ladım ama bu cihaz benim değil o yüzden sıkıntı olmaması için size sormuştum

Oyla:

berat2313

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berat
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Meslek
-
Konular
9
Hocam hata değil hatırladığım ek kurulum gerekli yeniden başlatmanız lazım diyordu normalde ben kendi cihazımda çok root ladım ama bu cihaz benim değil o yüzden sıkıntı olmaması için size sormuştum
Evet ek kurulum gerekli dediği zaman tamama basın ve ekrana dokunmayın Altta sayacak Yeniden başlatmaya son 5 4 3 2 1 ve yeniden başlayacak ekrana dokunmayın açıldığında %95 sorun düzelmiş olur düzelmediyse yeniden magisk flashlarsınız

Oyla: Çözüm

mhmmd_emn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
20
Tmmdr hocam teşekkürler hayırlı akşamlar😊

Oyla:

mhmmd_emn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular