- Adım
- Batuhan
- Cihazım
- Note 12 pro +
- Konular
- 1
Tamam deyip devam edeceksiniz eğer yine aynı sorun devam ediyorsa twrp den gelişmiş bölümünden magiski yeniden kurunMagisk uygulamasında bu şekilde uyarı çıkıyor ve bağzı uygulamaları reddedilen listesinde tikleyemiyorum yardımcı olabilecek var mı cihaz redmi note 12 pro plus
Tamam de yeniden başlayacak sorun olursa kernelsu next kullanın.Magisk uygulamasında bu şekilde uyarı çıkıyor ve bağzı uygulamaları reddedilen listesinde tikleyemiyorum yardımcı olabilecek var mı cihaz redmi note 12 pro plus
Her seferinde tekrar çıkıyor karşıma ve twrp den vs nasıl kurulacağını bilmiyorum anlamıyorum hiç o konulardanTamam deyip devam edeceksiniz eğer yine aynı sorun devam ediyorsa twrp den gelişmiş bölümünden magiski yeniden kurun
Hiç anlamıyorum o konulardan ve tamam bassam bile tekrar çıkıyor karşıma bi kaç banka uygulamasını da reddedilen listesinde tiklemiyor açılmıyor o uygulamalarTamam de yeniden başlayacak sorun olursa kernelsu next kullanın.
Magisk silinip kernelsu kurulacak bu magisk eskidi artık.Her seferinde tekrar çıkıyor karşıma ve twrp den vs nasıl kurulacağını bilmiyorum anlamıyorum hiç o konulardan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hiç anlamıyorum o konulardan ve tamam bassam bile tekrar çıkıyor karşıma bi kaç banka uygulamasını da reddedilen listesinde tiklemiyor açılmıyor o uygulamalar