Ramdisk hayır ise cihaz rootlu olmaz kiMagisk te Ramdisk Hayır olarak gözüküyor sorun olur mu?
Ben twrp siz bu yöntemi uyguluyordum:Ramdisk hayır yazıyorsa magiski apk kurup root atıldı sanmışsıın
Magisk26.3.apk uzantısının adını değiştirerek magisk26.3.zip olarak değiştirin ve twrpde install bölümünde zip dosyasını seçip flashlayın.
Telefonu yeniden açtığınızda magisk uygulamasına girin. Ek kurulum gerektirir yazacaktır. Tamam deyin ve doğrudan kurulum tıklayarak yeniden başlatmasınamizin verin
Telefonunuz root atılmış olacaktır.
Yükledim rootsuz yazıyorroot checker apk yüklersen root olup olmadığına ordan emin olabilirsin fakat rootlu telefon bazı güvenlik açıklarına neden olur çok ihtiyacın yoksa kullanmanı tavsiye etmem veya geçici olarka kullanırsan sonrasında resmi romunu yükleyebilirsin
Hocam galiba root tam yüklenmemiş çünkü cihaz rootlu değilken magiskin apksını kurunca ramdisk hayır diyor ama twrpden magiskin zip dosyasını flashlayınca evete dönüyor. Ayrıca orada bir ramdisk birde zygisk yazar ramdiskte evet yazması gerek zygisk de siz ayarlardan açıp reboot yaparsanız evet oluyor. zygisk lsposed veya rootu uygulamalardan gizlemek için kullanılıyor. siz magiskin 25.3 sürümünü twrpden flashlar mısınız en stabil sürüm oRamdisk rootlu olup olmadığını mı gösteriyor? izlediğim viedolarda hepsinde evet yazıyordu
Ben rootsuz yöntemle yapıyorum kullandığım yöntem:Hocam galiba root tam yüklenmemiş çünkü cihaz rootlu değilken magiskin apksını kurunca ramdisk hayır diyor ama twrpden magiskin zip dosyasını flashlayınca evete dönüyor. Ayrıca orada bir ramdisk birde zygisk yazar ramdiskte evet yazması gerek zygisk de siz ayarlardan açıp reboot yaparsanız evet oluyor. zygisk lsposed veya rootu uygulamalardan gizlemek için kullanılıyor. siz magiskin 25.3 sürümünü twrpden flashlar mısınız en stabil sürüm o