Yardım Magisk Sildim, Twrp Gitti

ardaguler

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Arda
Cihazım
Resmi Note 9 Pr
Konular
10
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 11.0.1
Telefon Modeli
Redmi Note 9 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Magisk sildim twrp gitti. IMEI Repair gören bu Redmi note 9 pro cihazıma ota ile güncelleme yüklesem repair imei gider mi? Yeniyim bu konularda da. Twrp ve magisk çok önemli şeyler mi?

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
IMEI gitmesin diye güncellemeler TWRP'den yapılıyor. Ne olur ne olmaz diye. Stok romda TWRP silinmesin diye de Magisk kurulu olması gerek. Şimdi yeniden TWRP kurup Magisk yüklemeniz gerek. Stok recoveryden yapılan sıfırlama IMEIyi siliyor, güncelleme kurarken de sıfırlanıyor (EFS bölümü) herhalde.

Oyla:

ardaguler

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Arda
Cihazım
Resmi Note 9 Pr
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
IMEI gitmesin diye güncellemeler TWRP'den yapılıyor. Ne olur ne olmaz diye. Stok romda TWRP silinmesin diye de Magisk kurulu olması gerek. Şimdi yeniden TWRP kurup Magisk yüklemeniz gerek. Stok recoveryden yapılan sıfırlama IMEIyi siliyor, güncelleme kurarken de sıfırlanıyor (EFS bölümü) herhalde.
Güncelleme yaptım silinmedi imei ama twrpnin gitmemesi için magisk nin gerekli olduğunu bilmiyordum. Twrp baştan kurarız artık. İyi oldu twrpnin gitmesi zaten başka model telefonun twrpsini yüklemiş telefoncu.

Oyla:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Güncelleme yaptım silinmedi imei ama twrpnin gitmemesi için magisk nin gerekli olduğunu bilmiyordum. Twrp baştan kurarız artık. İyi oldu twrpnin gitmesi zaten başka model telefonun twrpsini yüklemiş telefoncu.
Hocam twrp hayat kurtarıyor ya. Oldu ki telefon çöktü sistem açılmıyor twrp yi açıp yedeğini alıyorsun sonra ver formati gitsin :) Başıma geldi benim, telefon açılmıyordu sadece twrp ve fastboota giriyordu yedeğimi aldim tekrar kurdum romu sıkıntı yaşamamış oldum.

Oyla:
Üst Alt