- Adım
- emir
- Cihazım
- mi9 t pro
- Konular
- 50
Konu disi olacak ama dual speaker modulunu yukledim acaba sikinti olur mu
Tamda bu modülünde dahil olduğu, kulaklıktan ses gelmeme sorunu olan konuya bakıyordum Bu modül sonrası kulaklığı taktığınızda, sorun yaşıyormusunuz? Bu soruda konu dışı olduKonu disi olacak ama dual speaker modulunu yukledim acaba sikinti olur mu
Simdi denedim,kablolu kulakligim calisiyorTamda bu modülünde dahil olduğu, kulaklıktan ses gelmeme sorunu olan konuya bakıyordum Bu modül sonrası kulaklığı taktığınızda, sorun yaşıyormusunuz? Bu soruda konu dışı oldu
Teşekkür ederim hocam. Tüm modüllerde sorun çıkarmıyor ama Dolby ve Nfs de bende sorun çıkardı.20.1 e dönünce hiç bir sorun yaşamadım.Ama 20.3 ten çok şikayet var.Simdi denedim,kablolu kulakligim calisiyor
20.3 mu cikti yaTeşekkür ederim hocam. Tüm modüllerde sorun çıkarmıyor ama Dolby ve Nfs de bende sorun çıkardı.20.1 e dönünce hiç bir sorun yaşamadım.Ama 20.3 ten çok şikayet var.
Mi room 20.1.21 var suanda cok da memnunum sizde ne kuruluEvet Hocam 20.3 yaklaşık bir ay önce çıktı. Bence kullandığınız sürümde devam edin ya da 20.1 üzerine çıkmayın şimdilik, zira dediğim gibi 20.3 ten çok şikayet var.
Rom olarak EU beta 20.1.21 Magisk manager 7.4 magisk 20.1 kurulu ve hiç bir sorun yaşamıyorum Hocam.Mi room 20.1.21 var suanda cok da memnunum sizde ne kurulu
9t pro mu var sizdedeRom olarak EU beta 20.1.21 Magisk manager 7.4 magisk 20.1 kurulu ve hiç bir sorun yaşamıyorum Hocam.
Cihaz Mi 9Se. Magisk 20.3 sorunu cihaz bağımsız yaşanıyor Hocam.9t pro mu var sizdede