MAGISK MANAGER modül ekleme.tsk sayenızde yaptım. Ama baska sf lara da bakmam gerekti. Acemi olunca insan tam nerede ne yapmam lazım diye merak ediyor. Sonraki talep eden arkadaşlar için bir öğretici video yada aşama ekran göruntulerı faydalı olabılır
tekrar emegınıze saglık
Hocam birşey sormak istiyorum magiskten modül yükledikten sonra yeniden başlat deyince twrp ye atıyor oradan telefonu başlatıyorum. Bunu çözmenin yolu var mı ?MAGISK MANAGER modül ekleme.
Magisk manager uygulamasını açın, sol üstteki üç noktaya basın, Modüller kısmına dokunun, sayfanın aşağısındaki sarı ok ile gösterilen + butonuna dokunun indirdiğiniz .zip dosyasını seçin. Uygulama modülünü kurduktan sonra yeniden başlat seçeneği gelecek , ona dokunun.
Kolay gelsin.
Uyumsuz magisk sürümü, uyumsuz modül ya da uyumsuz twrp..Hocam birşey sormak istiyorum magiskten modül yükledikten sonra yeniden başlat deyince twrp ye atıyor oradan telefonu başlatıyorum. Bunu çözmenin yolu var mı ?
O zaman sorun yok twrp den yeniden başlatmaya devam hocam Çünkü bende uyumlu hiçbirşey yokUyumsuz magisk sürümü, uyumsuz modül ya da uyumsuz twrp..