- Adım
- ARDA
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Konular
- 13
Magisk indir den safetpatch i indirin.Arkadaşlar herekese merhaba Magisk Manager de SafetyNet kontrolünü başlat dediğimde :
ctsProfile:False
basicIntegrity:True
olarak gözüküyor bunun çözümü nedir
Bende düzelmedi mi6 eu beta sizce ne yapmalıyımAyarlardan magisk hide aktif edip ve indir bölümünden bu resimde görülen modülü indir ve yükle bekle kendi zaten yeniden başlatıyor telefonu ve telefon açtıktan sonra play Store ve play hizmetlerinin tüm verilerini sil tmmdir
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Düzeliyor bir süre sonra yine hata veriyorMagisk 20.3 kurdum düzeldi 2 hafta sonra 20.4 de döndüm.
Hocam redmi 5 plus pixel exprience de android q plus edition rom kullanıyorumAyarlardan magisk hide aktif edip ve indir bölümünden bu resimde görülen modülü indir ve yükle bekle kendi zaten yeniden başlatıyor telefonu ve telefon açtıktan sonra play Store ve play hizmetlerinin tüm verilerini sil tmmdir
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ayarlardan magisk hideyi aktif et ve magisk manageri gizleyi seç magisk yeni bir isimle yeniden yüklenecek daha sonra magiske girip modül indirme yerinden magisk prop config modülünü indir yeniden başlat. Google playden bi terminal uygulaması indir. Sırasıyla
Su
Props
1
f
27
Telefon modelin neyse yanında yazan numarayı yaz
Android versiyonun neyse onu seç
y
y
Telefon yeniden başlıyıcak tekrar kontorl edebilirsin