- Adım
- Hakan
- Cihazım
- Poco F4 pro
- Konular
- 23
Miui 11.0.3 stable pie'da saftynet testini geçebiliyorum. Olması gerektiği gibi "true"
Bende xposedden yetki veremedim sadece.Merhaba arkadaşlar Mart 2020 google güvenlik güncellemesinden dolayı geçemediğimiz güvenlik kontrolünü bu sayede geçtim. İşlemleri sırası ile yapın telefonu yeniden başlatıp magisk içerisinden güvenlik kontrolü yapın hepsi bu kadar.
Magisk en son sürümü indirin :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Riru-Core modülünü indirin ve magisk içerisinden kurun :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
En son YAHFA modülü indirin ve magisk içerisinden kurun :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
En son EdXposedManager indirin ve kurun :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
En son HiddenCore Module apk indirin ve kurun xposed içinden yetki verin :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Çözümü bu şekilde yapabilirsiniz.Merhaba arkadaşlar Mart 2020 google güvenlik güncellemesinden dolayı geçemediğimiz güvenlik kontrolünü bu sayede geçtim. İşlemleri sırası ile yapın telefonu yeniden başlatıp magisk içerisinden güvenlik kontrolü yapın hepsi bu kadar.
Magisk en son sürümü indirin :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Riru-Core modülünü indirin ve magisk içerisinden kurun :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
En son YAHFA modülü indirin ve magisk içerisinden kurun :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
En son EdXposedManager indirin ve kurun :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
En son HiddenCore Module apk indirin ve kurun xposed içinden yetki verin :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam çok teşekkür ederim. Ben xposed kuramamanın ızdırabını yaşarken bu safety konusu sayedinde her ikiside sorunsuz halloldu. Allah ne muradınız varsa versin.Merhaba arkadaşlar Mart 2020 google güvenlik güncellemesinden dolayı geçemediğimiz güvenlik kontrolünü bu sayede geçtim. İşlemleri sırası ile yapın telefonu yeniden başlatıp magisk içerisinden güvenlik kontrolü yapın hepsi bu kadar.