Yardım Magisk Root nasıl gizlenir?

bur4karsln

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak Arslan
Cihazım
Redmi Note 11R
Konular
12
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
2.0.10.0. UMMCNXM
Telefon Modeli
Redmi K60E
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba, bugün Xiaomi cihazıma magisk ile root attım. Ama İstanbulkart, E-Devlet vb. uygulamalara girerken root uyarısı veriyor. Rootu nasıl gizlerim yardımcı olur musunuz?

midnight

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
K20 Pro
Konular
51
Merhaba, bugün Xiaomi cihazıma magisk ile root attım. Ama İstanbulkart, E-Devlet vb. uygulamalara girerken root uyarısı veriyor. Rootu nasıl gizlerim yardımcı olur musunuz?
Magisk üzerinden reddetme listesinde tikleyerek hallediyorum, böyle yaparsanız hallolması lazım.

Oyla:

merlot

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nurat
Cihazım
Redmi7,poco f5
Konular
19
Bazı uygulamalarda reddetmek yetmiyor Magisk uygulamasını gizle seçeneğine tıklayıp adını değiştirip gizleyin

Oyla:

bur4karsln

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak Arslan
Cihazım
Redmi Note 11R
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Magisk üzerinden reddetme listesinde tikleyerek hallediyorum, böyle yaparsanız hallolması lazım.
Reddetme listesine giriyorum hiçbirşey gözükmüyor boş siyah ekran var ne yapmalıyım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bazı uygulamalarda reddetmek yetmiyor Magisk uygulamasını gizle seçeneğine tıklayıp adını değiştirip gizleyin
Reddetme listesi boş ne yapmalıyım?

Oyla:

Reagle

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Reagle
Cihazım
Redmi Note 10S
Meslek
öğrenci
Konular
24
Reddetme listesine giriyorum hiçbirşey gözükmüyor boş siyah ekran var ne yapmalıyım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Reddetme listesi boş ne yapmalıyım?
Zygisk açık mı?

Oyla:

bur4karsln

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak Arslan
Cihazım
Redmi Note 11R
Konular
12
Zygisk açık mı?
Ben onu halletim de size başka birşey sormak istiyorum. Benim telefonda AI özellikleri yok o yüzden internetten hyperAI motoru yükledim ama "sistem uygulamaları bilinmeyen kaynaktan yüklenemez" hatası verdi ne yapmalıyım?

Oyla:

Reagle

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Reagle
Cihazım
Redmi Note 10S
Meslek
öğrenci
Konular
24
N
Ben onu halletim de size başka birşey sormak istiyorum. Benim telefonda AI özellikleri yok o yüzden internetten hyperAI motoru yükledim ama "sistem uygulamaları bilinmeyen kaynaktan yüklenemez" hatası verdi ne yapmalıyım?
Lsposed modülünü kurmanız lazım daha sonra lsposed üzerinden imza doğrulamasını kapatmak için corepatch modülünü kurmanız lazım. Sonrasında sistem uygulamaları yükleyebilirsiniz ama yanılmıyorsam ai özellikleri çin romunda çalışıyor yani ai özellikleri sizin romunuz da çalışmaz. Eğer çin romu kullanmıyorsanız.

Yine de denemek isterseniz imza doğrulamasını kapatmak için bu rehberi okuyabilirsiniz.

Oyla:

bur4karsln

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak Arslan
Cihazım
Redmi Note 11R
Konular
12
N

Lsposed modülünü kurmanız lazım daha sonra lsposed üzerinden imza doğrulamasını kapatmak için corepatch modülünü kurmanız lazım. Sonrasında sistem uygulamaları yükleyebilirsiniz ama yanılmıyorsam ai özellikleri çin romunda çalışıyor yani ai özellikleri sizin romunuz da çalışmaz. Eğer çin romu kullanmıyorsanız.

Yine de denemek isterseniz imza doğrulamasını kapatmak için bu rehberi okuyabilirsiniz.

Lsposedi yükledim ama bildirim gelmedi başka türlü uygulamayı açmanın yolu yokmu?

Oyla:

bur4karsln

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak Arslan
Cihazım
Redmi Note 11R
Konular
12
N

Abi yaptım hepsini hâla aynı. Bence sorun Xiaomi Paket Yükleyicisinde. Çünkü googlenin paket yükleyicisi yok. Dedim bari Google paket yükleyicisi yükliyeyim onda da güvenlik sorunları filan diyor. Yardımcı olurmusun 🙏

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-05-25-21-07-40-263_com.miui.packageinstaller.jpg
    Screenshot_2025-05-25-21-07-40-263_com.miui.packageinstaller.jpg
    297,6 KB · Görüntüleme: 2
Oyla:

Reagle

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Reagle
Cihazım
Redmi Note 10S
Meslek
öğrenci
Konular
24
Abi yaptım hepsini hâla aynı. Bence sorun Xiaomi Paket Yükleyicisinde. Çünkü googlenin paket yükleyicisi yok. Dedim bari Google paket yükleyicisi yükliyeyim onda da güvenlik sorunları filan diyor. Yardımcı olurmusun 🙏
Magisk üzerinden bu modlu paket yükleyiciyi kurun

Oyla:
Üst Alt