Yardım Magisk Root Banka Sorunu

Rockweed

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi 13 Ultra
Meslek
Webmaster
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Hyperos 2
Telefon Modeli
13 Ultra
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar.. 13 Ultra cihazımda hyperos 2 global rom var. Magisk en son sürüm ile rootladım. Magisk ayarlarından bir çok uygulamada rootu gizleyebiliyorum fakat Yapı Kredi uygulamasında ki tik kendiliğinden kalkıyor ve hiç bir şekilde Yapı Kredi uygulamasına giremiyorum. Şifre ekranında root uyarısı veriyor. Bir çok kaynaktan araştırdım fakat bir çözüm bulamadım. Pratik bir çözümü bilen varsa ve paylaşabilirse çok sevinirim.

3miRun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Sweet
Konular
72
Merhabalar.. 13 Ultra cihazımda hyperos 2 global rom var. Magisk en son sürüm ile rootladım. Magisk ayarlarından bir çok uygulamada rootu gizleyebiliyorum fakat Yapı Kredi uygulamasında ki tik kendiliğinden kalkıyor ve hiç bir şekilde Yapı Kredi uygulamasına giremiyorum. Şifre ekranında root uyarısı veriyor. Bir çok kaynaktan araştırdım fakat bir çözüm bulamadım. Pratik bir çözümü bilen varsa ve paylaşabilirse çok sevinirim.
Tricky store + addon kullanın hocam. Youtube'da "valid keybox tricky store" gibi bir arama yaparak videolarını bulabilirsiniz. ReZygisk modülünü kullanmanızı da öneririm.

Oyla:

Hitmantextil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
poco f2 pro
Konular
13