- Adım
- Halid
- Cihazım
- Mı 10 lite 5G
- Meslek
- Ekip üyesi
- Konular
- 17
Adguard'dan daha iyi mi acaba ?
Mesaj düzenleme var aslında Rapor yazan kısmın yanında ancak profilini doğrulamadığın için görünmeyebilir.benim hatammış gizli dns açık kalmış. önceki mesajımı silemedim, mesaj düzenleme de yok, tuhaf
Forum üzerindeki konu linkini direkt buraya bıkakırsanız yönlendirme daha kapsamlı olur hocamBence reklam engelleme için şu modüle bir göz atın:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Release kısmında magisk modülü var. Bu modül ayrıca diğer reklam engelleme modüllerinden farklı olarak güncelleme özelliğine sahip. Modülün detayları şurada:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Modül, githubtaki hosts dosyası her güncellendiğinde otomatik olarak kendiliğinden güncelleniyor. Magisk üzerinden modülü güncelleyerek kendiniz güncelleme yapabiliyorsunuz. Hem modülü hem de hosts dosyasını ben oluşturdum ve güncelliyorum. Türk reklam ağlarını vs kendim tarıyorum
şahane paylaşım teşekkürlerBence reklam engelleme için şu modüle bir göz atın:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Release kısmında magisk modülü var. Bu modül ayrıca diğer reklam engelleme modüllerinden farklı olarak güncelleme özelliğine sahip. Modülün detayları şurada:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Modül, githubtaki hosts dosyası her güncellendiğinde otomatik olarak kendiliğinden güncelleniyor. Magisk üzerinden modülü güncelleyerek kendiniz güncelleme yapabiliyorsunuz. Hem modülü hem de hosts dosyasını ben oluşturdum ve güncelliyorum. Türk reklam ağlarını vs kendim tarıyorum
Doğrudur. Cevabı yazdığımda konuyu açmak aklıma dahi gelmemişti. Sonra açtım konuyu. Konu linki şurada: Mod - Turkish-Ad-Hosts Magisk ModülüForum üzerindeki konu linkini direkt buraya bıkakırsanız yönlendirme daha kapsamlı olur hocam
Ben teşekkür ederimşahane paylaşım teşekkürler