Yardım Magisk PUBG fps modulü var mı?

bur4karsln

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burak Arslan
Cihazım
Redmi Note 11R
Konular
16
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
2.0.10.0. UMMCNXM
Telefon Modeli
Redmi K60E
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba, Magisk PUBG için fps arttırma modülü bilen var mı? Ama sadece göstermelik olmasın gerçekten 120 fps olacak. Ben yükledim bir tane ama sadece ayarlarda 120 fps gözüküyor oyunda 60 fps. Sizin bildiğiniz modül var mı?

Hitmantextil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
poco f2 pro
Konular
12
Merhaba, Magisk PUBG için fps arttırma modülü bilen var mı? Ama sadece göstermelik olmasın gerçekten 120 fps olacak. Ben yükledim bir tane ama sadece ayarlarda 120 fps gözüküyor oyunda 60 fps. Sizin bildiğiniz modül var mı?
Modül çalışmış, oyunu kapat ayarlar, uygulamalar sistem uygulamalarını göster de pil ve performans'ın verilerini sil tekrar oyuna gir düzelecek

Oyla:

bur4karsln

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burak Arslan
Cihazım
Redmi Note 11R
Konular
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Modül çalışmış, oyunu kapat ayarlar, uygulamalar sistem uygulamalarını göster de pil ve performans'ın verilerini sil tekrar oyuna gir düzelecek

Oldu ama sonra pil ve performans önbelleği dolduğu için tekrar aynı oldu. Her seferinde verile temizlemem mı gerekiyor?

Oyla:

Hitmantextil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
poco f2 pro
Konular
12
Oldu ama sonra pil ve performans önbelleği dolduğu için tekrar aynı oldu. Her seferinde verile temizlemem mı gerekiyor?
Pil ve performansın belleği dolmuyor, oyundayken ekran yenileme hızıyla oynama eğer 60hz e düşürüyorsan oyundan sonra oyunu kapattıktan sonra düşür ve oyuna gireceğin zaman oyuna girmeden önce 120hz e al öyle gir

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Buna ek olarak "Joyose" uygulamasını devre dışı bırakırsan tekrardan veri silmene gerek kalmaz.

Joyose uygulaması cihazınız için otomatik optimizasyon yapıyor ve cihaz normalde 60 fps destekliyorsa oyunu da 60 hz yenileme hızına kilitliyor. Devre dışı bırakıldığında sorunsuz deneyim olur.

Oyla:

Hitmantextil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
poco f2 pro
Konular
12
Buna ek olarak "Joyose" uygulamasını devre dışı bırakırsan tekrardan veri silmene gerek kalmaz.

Joyose uygulaması cihazınız için otomatik optimizasyon yapıyor ve cihaz normalde 60 fps destekliyorsa oyunu da 60 hz yenileme hızına kilitliyor. Devre dışı bırakıldığında sorunsuz deneyim olur.
Joyose'yi silmek game turbo performans profillerinin açılmaması çalışmamasına neden oluyormuş

Oyla:

VHOLDY

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note11PRO
Meslek
Developer
Konular
57
Oyla:

bur4karsln

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burak Arslan
Cihazım
Redmi Note 11R
Konular
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir yerde okumuştum Joyose silinirse Brick olma ihtimali varmış ne kadar doğru bilmiyorum
O zaman hiç ellemiyim ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pil ve performansın belleği dolmuyor, oyundayken ekran yenileme hızıyla oynama eğer 60hz e düşürüyorsan oyundan sonra oyunu kapattıktan sonra düşür ve oyuna gireceğin zaman oyuna girmeden önce 120hz e al öyle gir
Yok ben hep 120 hzde kullaniyorum ona rağmen olmuyor

Joyose'yi silmek game turbo performans profillerinin açılmaması çalışmamasına neden oluyormuş
Bir de oyun performansı düşüyor diyorlar. Peki Joyose Yi silmeden bu durumdan nasıl kurtulurum?

Son düzenleme:
Oyla:

Hitmantextil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
poco f2 pro
Konular
12
O zaman hiç ellemiyim ya

Yok ben hep 120 hzde kullaniyorum ona rağmen olmuyor

Bir de oyun performansı düşüyor diyorlar. Peki Joyose Yi silmeden bu durumdan nasıl kurtulurum?
Yenileme hızı menüsünde varsayılanı seçme özel i seç varsayılan olduğunda ayarlar bozuluyor

Oyla:
Üst Alt