Yardım Magisk modülünün şarj yiyip yemediğini nasıl görürüz?

ıhlamur

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
erca
Cihazım
9t pro
Konular
45
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 14 Endonezya
Telefon Modeli
Mi 10T Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Bunu görebileceğimiz ir uygulama ya da öntem var mı? Ayarlar pil kısmından çünkü bunu görmemiz imkansız

birGaripYolcu

Düşündüğün gibi yaşarsın.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdal
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Mak.Tekn.
Konular
20
ayarlar pil tasarrufunda uygulamalar görünür yani magisk görünür eğerki şarj yiyorsa.uygulama içi durumlar görünmez.

Oyla:

symbuzzer

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali BEYAZ
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
30
Modülün github linkini gönderin, koduna bakayım. Çoğu modül arka planda çalışmaya devam etmez, sistem açıldığında yamasını yapar ve durur.

Oyla:

ıhlamur

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
erca
Cihazım
9t pro
Konular
45
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Modülün github linkini gönderin, koduna bakayım. Çoğu modül arka planda çalışmaya devam etmez, sistem açıldığında yamasını yapar ve durur.
buyrun hocam

Oyla:

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Modüllerin çalışma mantiklari o şekilde değil. Bir yönlendirmedir modüller. Örneğin siz linkini bıraktığınız kamera modülünde işlem şu şekilde çalışıyor;

Sistemde bir kamera uygulaması var ama magisk diyor ki sisteme, bu kamera uygulamasını kullanacağın zaman sistemde ki uygulamayı değil bu modülde ki uygulamayı kullanacaksın. Yani ana uygulama yerine başka bir uygulamayı kullanması için yönlendiriyor. Tüm modüllerde bu geçerli, bir dosyayı degistiriyorsa modül sistemde ki o dosyanın yerine modülde ki dosyanın kullanılması yönünde komut veriyor.

Bunun yanında magisk zaten başlı başına sürekli arkaplan'da calistigi için şarj performansına zarar verir ancak bunun modullerle çok alakası yok daha çok magisk uygulamasının arkaplan'da CPU harcaması ile ilgili.

Magisk alternatifi olarak eğer cihazınız için uyumlusu varsa KernelSu öneririm.

Oyla:

ıhlamur

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
erca
Cihazım
9t pro
Konular
45
Modüllerin çalışma mantiklari o şekilde değil. Bir yönlendirmedir modüller. Örneğin siz linkini bıraktığınız kamera modülünde işlem şu şekilde çalışıyor;

Sistemde bir kamera uygulaması var ama magisk diyor ki sisteme, bu kamera uygulamasını kullanacağın zaman sistemde ki uygulamayı değil bu modülde ki uygulamayı kullanacaksın. Yani ana uygulama yerine başka bir uygulamayı kullanması için yönlendiriyor. Tüm modüllerde bu geçerli, bir dosyayı degistiriyorsa modül sistemde ki o dosyanın yerine modülde ki dosyanın kullanılması yönünde komut veriyor.

Bunun yanında magisk zaten başlı başına sürekli arkaplan'da calistigi için şarj performansına zarar verir ancak bunun modullerle çok alakası yok daha çok magisk uygulamasının arkaplan'da CPU harcaması ile ilgili.

Magisk alternatifi olarak eğer cihazınız için uyumlusu varsa KernelSu öneririm.
Kernelsu için stock kernel değil de kernelsu destekli kernel öneriliyor fakat önerilen kerneller tam olarak ne işe yarıyor ya da nerde ne değiştiriyor ya da ne gibi faydası var kestiremediğim için yorum yapamıyorum. Siz beni eğer aydınlatırsanız memnuniyetle dinlerim

Oyla:

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Kernelsu için stock kernel değil de kernelsu destekli kernel öneriliyor fakat önerilen kerneller tam olarak ne işe yarıyor ya da nerde ne değiştiriyor ya da ne gibi faydası var kestiremediğim için yorum yapamıyorum. Siz beni eğer aydınlatırsanız memnuniyetle dinlerim
Kernelsu magisk gibi root yetkileri vermek için kullanılabiliyor. Magiskten daha kullanışlı. Ek olarak custom kernel cihazın performansını arttırır.

Oyla:

ıhlamur

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
erca
Cihazım
9t pro
Konular
45
Kernelsu magisk gibi root yetkileri vermek için kullanılabiliyor. Magiskten daha kullanışlı. Ek olarak custom kernel cihazın performansını arttırır.
Kullanacağım ve önerilen kerneller hk. aydınlatılmak isterdim

Oyla:
Üst Alt