Ben
Mi5 için bir çok modül denedim ve kullanıyorum. Modülleri
Magisk uygulamasını açıp sol üstten menüye girip
indir kısmında bulabilirsiniz.
Not: - Yükleme işleminden sonra telefonunuzla uyumsuzluk nedeni ile bootloop veya başka bir şeyle takılma olasılığınız var. En çokta Mİ yazısında kalma. 3 nokta döner durur ama telefon açılmaz. Bu yüzden, ekte verdiğim Magisk Uninstaller flashable zip dosyasını mutlaka indirin ve herhangi bir sorunla karşılaşırsanız TWRP den flashlayın
İlk olarak "
Bariol Font" çok hoşuma gitti. Yazı tipini değiştiriyor. Bir iki tane daha var ama ben bunu beğendim.
Font diye aratırsanız çıkıyor
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
İkincisi ise "
Mi5 Stereo Mode" Mi6 da olduğu gibi telefon konuşması yaparken kullandığınız hoparlör 2. hoparlörünüz oluyor. Youtube de testlerini yaptım gayet olumlu. Telefondan müzik dinleme keyfim bir tık daha arttı. (Dolby Atmos Modülünü de kullanmanızı öneririm)
Üçüncüsü "
Dolby Atmos" Dandik bir kulaklığı bile profesyonel bir kulaklık haline getirebiliyor. Bu modülü kullanmadan önce kulağıma eziyet etmişim
En son HTC telefonumda vardı yıllar önce
Beats audio. Çok güzeldi, bu da onu aratmıyor. Konusunu "
PURE" hocamız paylaşmış. Kendisine teşekkür ediyorum
Araçlar - Dolby Atmos (Mi 5 - Oreo)
Dördüncüsü "
Greenify4Magisk" Bu uygulama şarj tasarrufu sağlıyor. Yani arka planda gereksiz çalışan uygulamaları uyutabilirsiniz. Uyutmaya gerek olmayan uygulamaları bile söylüyor. Uyutulacak uygulamaları siz seçebilirsiniz. Uygulama Türkçe.
Devamı gelecek...