- Adım
- Furkan
- Cihazım
- Redmi Note9 Pro
- Konular
- 15
Teşekkürler.Hocam Google'a yazınca çıkıyor zaten.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Teşekkürler.Hocam Google'a yazınca çıkıyor zaten.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam öyle demişsinizde telefon rootlu iken ısınması daha fazla oluyor. Sırf bu yüzden ben root kaldırdım.Kardeşim telefonun mediatek işlemci ise root var ise mtkvest kur bu program icinde batarya , normal,ve performans var performans senin telefonun işlemcisini full kullanmana yarar ve pubgm gibi oyunlarda kasma olmadan yüksek performans oynarsin ve işlemciyi fazla isindirir ama kasma olmaz (MTKVEST)
Hocam bende hem safetynet-fix kurulu ve USNFvayuLOS (safetynet-fix ile aynı işlevde) kurulu ama hem Google Play'de cihaz sertifikasız diyor hem de safetynet fail veriyor nasıl düzeltilir bir fikriniz var mıdır acaba? (Emrespect hocam siz de bir bakar mısın soruma) şimdiden teşekkürler.Çok fazla modüle ihtiyacın yok bunlar zaten bir çoğu işi yapmakta
Uygulama - Magisk Delta
Hakkında: Bu resmi olarak desteklenen bir topjohnwu projesi değildir. Resmi Magisk kaynağı arıyorsanız, yanlış yerdesiniz. Lütfen bu sayfaya gidin ve Resmi Magisk'i indirin. HuskyDG'nin bir başka çılgın özel Magisk'i, her zaman MagiskHide ve bazı özel özellikler de dahil olmak üzere resmi...forum.miuiturkiye.netUygulama - YouTube ReVanced Extended - Music | 28.11.2024
YouTube ReVanced Extended + Music v19.46.42 | v7.16.53 YouTube, her gün milyarlarca kullanıcının eriştiği dünyanın en büyük video platformlarından biridir. Ancak gerçek bir YouTuber iseniz, deneyiminizi optimize edecek araçlar ve uygulamalar aramak isteyebilirsiniz.Teknolojinin sürekli...forum.miuiturkiye.netMod - Turkish-Ad-Hosts Magisk Modülü
Merhaba arkadaşlar. Karşınızda Android cihazlar ve uygulamalar için özel tasarlanmış bir reklam filtresi ve eşi görülmemiş bir magisk modülü: GitHub - symbuzzer/Turkish-Ad-Hosts: Turkish Ad Hosts for Adblockers Release kısmında magisk modülü var. Bu modül ayrıca diğer reklam engelleme...forum.miuiturkiye.netLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Paylaşımdaki safetynet başkası tarafından modlanmış ve yasnac üzerinden Basic ve CTS sorunsuz geçmekteHocam bende hem safetynet-fix kurulu ve USNFvayuLOS (safetynet-fix ile aynı işlevde) kurulu ama hem Google Play'de cihaz sertifikasız diyor hem de safetynet fail veriyor nasıl düzeltilir bir fikriniz var mıdır acaba? (Emrespect hocam siz de bir bakar mısın soruma) şimdiden teşekkürler.
Kardeşim sana 2 adet resim atıyorum bir tanesi batarya koruması açık halde iken işlemci görseli bir diyeri işlse full performans açık iken işlemci kullanimi cevabi sen ver cihazin mtk işlemci değilse yinede dene belki çalişir : NOT İŞLEMCİ GÖRSELİ SAĞ ÜSTTE GÖZÜKÜYOR VE PUBG MOBİLE OYUNUNDA SARJDA 55 DERECEYİ KADAR GÖRDÜ AMA BİŞİ OLMADİ CİHAZ REDMİ NOTE 8 PROHocam öyle demişsinizde telefon rootlu iken ısınması daha fazla oluyor. Sırf bu yüzden ben root kaldırdım.
Bir çok performans, pil, termal gibi mödüller kullandım ancak telefonun ısısı rootlu iken hiç bir şekilde düşmüyor aksine artıyor.
Yani bilgimin eksikliği varda yanlış biliyorsam söyleyin, şu şu modüllerin garantisini veriyorum deyin atayım rootu bende.
Not : cihazda crovusOs custom rom var bide hydra kernel var bunlarinda etkisi büyükKardeşim sana 2 adet resim atıyorum bir tanesi batarya koruması açık halde iken işlemci görseli bir diyeri işlse full performans açık iken işlemci kullanimi cevabi sen ver cihazin mtk işlemci değilse yinede dene belki çalişir : NOT İŞLEMCİ GÖRSELİ SAĞ ÜSTTE GÖZÜKÜYOR VE PUBG MOBİLE OYUNUNDA SARJDA 55 DERECEYİ KADAR GÖRDÜ AMA BİŞİ OLMADİ CİHAZ REDMİ NOTE 8 PRO
Kardeşim sana 2 adet resim atıyorum bir tanesi batarya koruması açık halde iken işlemci görseli bir diyeri işlse full performans açık iken işlemci kullanimi cevabi sen ver cihazin mtk işlemci değilse yinede dene belki çalişir : NOT İŞLEMCİ GÖRSELİ SAĞ ÜSTTE GÖZÜKÜYOR VE PUBG MOBİLE OYUNUNDA SARJDA 55 DERECEYİ KADAR GÖRDÜ AMA BİŞİ OLMADİ CİHAZ REDMİ NOTE 8 PRO
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Not : cihazda crovusOs custom rom var bide hydra kernel var bunlarinda etkisi büyük
Nereden buldun modülüKardeşim telefonun mediatek işlemci ise root var ise mtkvest kur bu program icinde batarya , normal,ve performans var performans senin telefonun işlemcisini full kullanmana yarar ve pubgm gibi oyunlarda kasma olmadan yüksek performans oynarsin ve işlemciyi fazla isindirir ama kasma olmaz (MTKVEST)
Nereden buldun modülü
Kardeşim sen 90 fps kiliidi açik ise sen aç az da olsa 60 fps kilitler o module birde 55 derece olsun ne olacak gibi bisi olmuyorŞimdi bende pubg oynayan birisiyim ama cihazın oyunda 45 dereceyi geçmesini istemem ki geçerse bu telefona zararlı.
Zaten oynarken şarja takma gibi bir hatada yapan birisiyim.
Kullandığım crdroid romda pubg mobile 90 fps özelliğinide açıyor ama ben aşırı 60 fps oynamayı tercih ediyorum. Çünkü işlemci yetersizken istersen 120 fps ayarla yine alamazsın o kare hızını. Benim telefona oyun 45 fps vermiş normalde ve 60 fps ayarladığımda ben 60 fps hissi alamıyorum. Buna rağmen kd 3.5