Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam twrp kurulumunu tamamladım maalesef devamında yapmam gereken uygulamaları bulamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam magisk uninstaller isimli bir program indirdim pcye,twrp ilk defa kullanıyorum bunu cihaza nasıl flaslayabilirim
Hocam işlemlerin hepsini tamamladım cihaz yine açılmıyor,yüklü olan modülleri sildim,açılmasını beklerken yine beni twrp ekranına atıyor.Fastboot dediğiniz uygulama klon imei zarar vermezse eğer uygulayabilirim.Vaktiniz varsa biraz bilgi verebilir misiniz ?
Hocam twrp kurulumunu tamamladım maalesef devamında yapmam gereken uygulamaları bulamadım
Hocam magisk uninstaller isimli bir program indirdim pcye,twrp ilk defa kullanıyorum bunu cihaza nasıl flaslayabilirim
Hocam işlemlerin hepsini tamamladım cihaz yine açılmıyor,yüklü olan modülleri sildim,açılmasını beklerken yine beni twrp ekranına atıyor.Fastboot dediğiniz uygulama klon imei zarar vermezse eğer uygulayabilirim.Vaktiniz varsa biraz bilgi verebilir misiniz ?
Magisk ile ilgili anlatacaklarım maalesef bunlar. Fastboot rom yüklemesi ile cihazınız sıfırlanacaktır. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardım edecektirler. Kolay gelsin.
Arkadaşlar devamlı aynı sorunu yaşıyorum. Twrp yükledikten sonra magisk yüklüyorum ancak telefon bir türlü başlamıyor. Devamlı Redmi yazısında kalıyor. Kaç defa denedim hep aynı sorun. Mecburen romu tekrar yüklüyorum. Ama bu sefer de twrp yüklü kalmıyor işte. Telefon Redmi 8. Android 9 yüklü. Twrp 3.3.1.1 yükledikten sonra magisk 20.03 veya 20.04 yüklemeye çalışıyorum ama nafile. Daha önce böyle bir sorun olmuyordu. Bir iki magisk modülü denemek istedikten sonra bu hale geldi. Çözüm var mı