- Adım
- Ahmet
- Cihazım
- Mi9 se
- Konular
- 15
Hocam hata açıkca belli zaten bu modül cihazınız için uygun değil ve sizi uyarıyor bunu belki twrp ile kurabilirsiniz ama cihazınız ile uyumlu olmadığı için bootloba düşebilir cihazınızBu modülü başka şekilde yüklemenin yolu varmı
Yinede şansımı deniyeyimHocam hata açıkca belli zaten bu modül cihazınız için uygun değil ve sizi uyarıyor bunu belki twrp ile kurabilirsiniz ama cihazınız ile uyumlu olmadığı için bootloba düşebilir cihazınız
Siz bilirsiniz hocam twrpden deneyin belki kurabilirsiniz o zamanYinede şansımı deniyeyim
Anladım hocamUyarı bölümünde grus kod adlı cihazınızın listede bulunan cihazlar arasında yer almadığı nedeniyle verification fail hatası alıyorsunuz cihazınıza uyumlu mod kullanmanızı tavsiye ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aksi takdirde cihaz yüksek ihtimalle bootlopa düşecektir bu arada kurmak istediğiniz modülün getirisi nedir ?
Hocam bootloop demek cihazın açılmadan sürekli mi logosunda dönmesi demektir. Yani cihazın kısır bir döngü içerisinde sürekli olarak yeniden başlatılması.Anladım hocam
Peki bootlop nasıl birşeydir
Modülün amacı wifi+hotspot açıyor
Hocam ben apk kurdum indirdim sonra zip dosyasını.Trwp üzerinden kurulumu tamamladım.Fakat bende ana ekranda 3 çizgi çıkmıyor.Sadece ayarlar simgesi ve altta menager ve magisk güncelleme çıkıyor.Neden böyle bir sorun var acaba?Merhaba
Magisk'in ilk önce telefona APK sini yükleyin.
Daha sonra kendi sitesinden en son versiyon magisk zip dosyasını indirin. Twrp (yada ne kullanıyorsanız)
Zip dosyasını twrp ile telefonunuza kurun.
Son olarak yeniden başlatın.Hatasız kurumun tamamlanacaktır.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi