Yardım Magisk modül sorunu

FıRaT28

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
FıRaT
Cihazım
RMnote 5 Pro
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 13.0.3
Telefon Modeli
Poco x3 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Poco X3 pro global MIUI A12 MIUI 13 Cihazda magisk 24.3 yüklüydü ve hiddencc diye bir modül kurdum sonra cihaz sim pini sorduğu ekranda, ekran yanıp sönme yapıyor ve takılı kalıyor bir süre sonra reset atıyor ve ben bunu aynı romu üzerine kurarak çözdüm fakat yine root atmak istedim cihaza Magisk 23 kurunca cihaz açılıyor root olmuyor 24.3 kurunca eskiden sorun yaratan o modülü bir sekilde algılıyor telefonu açıp sim kart pini istediği ekranda loopa giriyor ekran gidip geliyor bir süre sonra reset atıyor taa ki romu üzerine kurana kadar adb ile rom boot dosyası ile deneme işe yaramıyor of ve twrp magisk veya herhangi bir modülü görmüyor ki zaten cihazda 0mb sorunu da var bir yol bulup o modül dosyasını silmem gerekiyor format atmak istemiyorum lütfen yardımcı olun.

Pegasus__

..::FreeDoom::..
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T - Davinci
Konular
51
Magisk yükleyince cihaz loopa giriyor işte nasıl olcak o iş
TWRP veya OrangeFox üzerinden dosya yöneticisi ile /data/adb/modules silin

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Alternatif olarak
OrangeFox magisk aracı ile modül kaldırma özelliğini kullanın

Alternatif olarak Core modu ile modül devre dışı bırakın

Bu seçenek modülleri pasif yapar ve ek magisk seçeneklerini kapatır.
Bu hali ile sistemi boot ederek, magisk üzerinden modülü kaldırıp tekrar recovery ile başlatıp core seçeneğini kapatabilirsiniz.

Oyla:

FıRaT28

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
FıRaT
Cihazım
RMnote 5 Pro
Konular
5
Chazda 0mb sorunu var android 12 destekleyen bir twrp yada of olmadığı için dahili belleği şifreliyor of bu yüzden belirttiğiniz dosyalara erişim yok dostum onunda denedim çünkü

Oyla:

Pegasus__

Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T - Davinci
Konular
51
Aklınızda bulunsun bir daha ki sefere rom yükleyince DFE yükleyin. Cihaz şifrelemesini devre dışı bırakacaktır.
Android 12 ve üstü için şifreleme çözücü recovery çıkana kadar geçici çözüm olarak kullanırsınız.

Oyla:

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Magisk yükleyince cihaz loopa giriyor işte nasıl olcak o iş
Pin kodu girme kısmında sorun oluyor demiştin ona göre çözüm önerisi sundum :)
Hafıza kartı ya da otg ile dfe yükleyin

Oyla:

ynsemrkn51

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus emre
Cihazım
Redmi k30 poco
Konular
70
Poco X3 pro global MIUI A12 MIUI 13 Cihazda magisk 24.3 yüklüydü ve hiddencc diye bir modül kurdum sonra cihaz sim pini sorduğu ekranda, ekran yanıp sönme yapıyor ve takılı kalıyor bir süre sonra reset atıyor ve ben bunu aynı romu üzerine kurarak çözdüm fakat yine root atmak istedim cihaza Magisk 23 kurunca cihaz açılıyor root olmuyor 24.3 kurunca eskiden sorun yaratan o modülü bir sekilde algılıyor telefonu açıp sim kart pini istediği ekranda loopa giriyor ekran gidip geliyor bir süre sonra reset atıyor taa ki romu üzerine kurana kadar adb ile rom boot dosyası ile deneme işe yaramıyor of ve twrp magisk veya herhangi bir modülü görmüyor ki zaten cihazda 0mb sorunu da var bir yol bulup o modül dosyasını silmem gerekiyor format atmak istemiyorum lütfen yardımcı olun.
orangefox recovery kur magisk modulu kaldirabilirsin oradan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

boot ve dtbo img bulup fastboot dan veya twrp den flahs yap , magisk dahil modul silinir

0mb sorunuysa recovery yeniden kuracaksın , tekrar tekrar kurcan

Oyla:

Pegasus__

Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T - Davinci
Konular
51
Chazda 0mb sorunu var android 12 destekleyen bir twrp yada of olmadığı için dahili belleği şifreliyor of bu yüzden belirttiğiniz dosyalara erişim yok dostum onunda denedim çünkü
Benim hatam. Mesajınızı tam okumadan cevap yazmışım. Kusura bakmayın lütfen.

Oyla:

ynsemrkn51

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus emre
Cihazım
Redmi k30 poco
Konular
70
boot img dtbo img flash yapman lazım ikisini yani tek değil. olmazsa , magisk flash yaptığında açılmıyor ekranda kalıyorsa magisk sürümünün düşük versiyonunu kur , hata vereceği için orangefox da modulu gorup silebilirsin sonra reboot recovery yapip yeniden kurduğunda düşük versiyonlu magiski duzelir.

bide verdiğim dosyayi flash la sonra tel açılınca tekrar gir recovery ye , yeniden recovery kur , kurunca magisk kur sorunun düzelecektir

unmagisk kurunca bide pass verdiğim dosyayi kur yeniden baslatip tekrar recovery kuracaksın kuruduğn zaman yeniden baslat recoverye

verdiğim magisk kur
ama dikkat et unmagisk kurunca sistemin açılmasını bekle açıldığı zaman recoverye alp recovery kur tekrar yeniden baslat sistem acilsn snra gir magiski kur verdigim magiski

Ekli dosyalar

• unrootmagisk.zip
    2,6 MB · Görüntüleme: 9
  • PassReset.zip
    3,1 KB · Görüntüleme: 2
  • Magisk.zip
    5,3 MB · Görüntüleme: 9
Son düzenleme:
Oyla:

FıRaT28

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
FıRaT
Cihazım
RMnote 5 Pro
Konular
5
orangefox recovery kur magisk modulu kaldirabilirsin oradan

boot ve dtbo img bulup fastboot dan veya twrp den flahs yap , magisk dahil modul silinir

0mb sorunuysa recovery yeniden kuracaksın , tekrar tekrar kurcan
A12 desteklemediği sürece hangi recovery kurduğumuzun bir önemi yok ki

boot img dtbo img flash yapman lazım ikisini yani tek değil. olmazsa , magisk flash yaptığında açılmıyor ekranda kalıyorsa magisk sürümünün düşük versiyonunu kur , hata vereceği için orangefox da modulu gorup silebilirsin sonra reboot recovery yapip yeniden kurduğunda düşük versiyonlu magiski duzelir.

bide verdiğim dosyayi flash la sonra tel açılınca tekrar gir recovery ye , yeniden recovery kur , kurunca magisk kur sorunun düzelecektir
Şifreli olduğu için of de modül göremiyorum ki dostum

Oyla:

ynsemrkn51

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus emre
Cihazım
Redmi k30 poco
Konular
70

modül degilse verdiğim dosyalarla beraber anlattigim şekilde yap unmagisk yaonca sistem acilcak snra recovery ye girip yeniden recovery kur yani kurtarma modunu tekrar kuracaksın

recovery olarak bunu kur

Oyla:
Üst Alt