Yardım Magisk modul sonrası bootloopa düşüyor

emn5805

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Xiaomi mi 9t pr
Konular
14
Hocam twrp moddan data yedeği alıp yeni rom flashlayın daha sonra aldığınız yedeği restore yapın. Sistem dosyaları silinmiş büyük ihtimal. Başka türlü cihazın açılmaması için bir sebep yok çünkü
Hocam backupa geldğimde system 3374mb system image 3584mb ve d,ğerleri dahil hepsi dolu görünüyor

'AnKeBuT

Cooder
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
t.me/ankebutoff
Konular
26
Hocam backupa geldğimde system 3374mb system image 3584mb ve d,ğerleri dahil hepsi dolu görünüyor

Hocam siz sadece dayayı işretleyip gerisini kaldırın ve yedeği alın. Daha sonra 4 wipe yaparak yeri rom kurulumu yapıp cihazı açın sonra tekrar aldığınız yedeği restore yaparsınız. Veri kaybınızı önlemek için bunu yapmalısınız. Derseniz ki kaybettiğim veriler önemli değil o zaman sıfırdan rom kurmanızı tavsiye ederim. En temizi budur çünkü...

emn5805

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Xiaomi mi 9t pr
Konular
14
Hocam siz sadece dayayı işretleyip gerisini kaldırın ve yedeği alın. Daha sonra 4 wipe yaparak yeri rom kurulumu yapıp cihazı açın sonra tekrar aldığınız yedeği restore yaparsınız. Veri kaybınızı önlemek için bunu yapmalısınız. Derseniz ki kaybettiğim veriler önemli değil o zaman sıfırdan rom kurmanızı tavsiye ederim. En temizi budur çünkü...
Yeni rom dediğiniz twrp den flashlamak için custom rom mu yoksa mi flash üzerinden fastboot rom mu?

'AnKeBuT

Cooder
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
t.me/ankebutoff
Konular
26
Yeni rom dediğiniz twrp den flashlamak için custom rom mu yoksa mi flash üzerinden fastboot rom mu?

Farketmez hocam hangi romu kullanmak istiyorsanız onu kurun. Flash tool ile yapacağınız kurulumda cihaz komple sıfırlanır aldığınız yedek te silinir onu söylemeden geçmeyelim.

emn5805

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Xiaomi mi 9t pr
Konular
14
Farketmez hocam hangi romu kullanmak istiyorsanız onu kurun. Flash tool ile yapacağınız kurulumda cihaz komple sıfırlanır aldığınız yedek te silinir onu söylemeden geçmeyelim.
Boatloader kilidi açık seçeneğini işaretlersem kapanmaz değil mi?

emn5805

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Xiaomi mi 9t pr
Konular
14
FlashAll & unlock seçerseniz cihazın bootloader kilidi kapanır. Sadece flash all seçeneğini seçmelisiniz
Hocam az önce cihaza uygum xiaomi.eu rom indirdim kurdum her şey güzel sonra cihazı yeniden başlattım twrp loop oldu ardından pitchblack diye odsya indirdip flasladım ve şimdi twrp hiç girmiyor

'AnKeBuT

Cooder
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
t.me/ankebutoff
Konular
26
Hocam az önce cihaza uygum xiaomi.eu rom indirdim kurdum her şey güzel sonra cihazı yeniden başlattım twrp loop oldu ardından pitchblack diye odsya indirdip flasladım ve şimdi twrp hiç girmiyor

Hocam cihazı fastboot moda alın ve tek tuşla twrp kırma arqcı yardımıyla yeniden twrp kurun

Üst Alt