- Adım
- Berke
- Cihazım
- RedmiNote10 Pro
- Konular
- 29
Hayır modülü yükledikten sonraki tüm yedekleme sınırsız olacak.yani yüzde 80 doldurdun.o yerinde kalıyor.ondan sonrası sınırsız.bu yüzde 10 da olabilir yüzde yüz de fark etmez0 dan bir hesap kurarak yaptım böyle sonuna kadar dolunca mi sınırsız hale gelecek acaba, ilk defa deniyorum da
Maalesef bir yöntemi yok hocam ya portlanmış veya da o cihaz için yayınlanmış bir aosp rom kuracaksınız ya da root yapacaksınız başka seçenek yokBen aosp rom kullanarak bu sorundan kurtuluyorum lakin rootsuz bir tele sınırsız yedekleme yapma imkanı varmı bilen varmıdır acaba? Bir tanıdığım bu durumdan muzdarip (android bilgisi normal kullanici duzeyinde olduğu için root falanda atmak istemiyorum telefonuna)
Başka seçenek yokmuş düşündüğüm gibi teşekkürlerMaalesef bir yöntemi yok hocam ya portlanmış veya da o cihaz için yayınlanmış bir aosp rom kuracaksınız ya da root yapacaksınız başka seçenek yok
hocam olmadı bende herhalde sürümden kaynaklı miui 12.5 e uygun varsa atabilir misiniz?Evet doğrudur Google Pixsel 3 xl olarak görüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yani denemeğim bir şeyi paylaşmam dolayısıyla xiomi den hariç bir cihazda denemedim.ama magisk varsa deneyin.
Sevindim güle güle kullanın
Rica ederim
Pixelify deneyebilirsiniz andorid 11 de çalışıyorhocam olmadı bende herhalde sürümden kaynaklı miui 12.5 e uygun varsa atabilir misiniz?
Bu bende depolamadan tasarruf modunda yüklüyor, orijinal kalitede yüklemek için iki modül buldum ekliyorum. Pixelify çok şey yüklüyor Google la ilgili, çoğu gereksiz ve hata verebiliyor, diğerini yeni denedim çok güzel, bi hata alırsam yazarımResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Öncelikle benimde çok muzdarip olduğum en çok kullanılan Google Fotoğraflar'a kota nedeniyle sınırlı olan fotoğraf video yedekleme engelini sınırsız bir şekilde bu modül ile aşıyorsunuz.Telefonunuz Google Pixsel 3 xl olarak görüyor.
Modülü yüklendikten sonra cihazı yeniden başlatın.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir