- Adım
- Pərvan
- Cihazım
- Poco x3
- Konular
- 2
75 hz yaptım. Telefon kapandı açılmıyor. TWRP bile açılmıyor. Nasıl sile bilirim modulu? Fasboot bile açılmıyor
Konunuza yazdım zaten hocam. Ki haklı çıkmışım: Mi 9 SE'nin modülünü kurmuşsunuz. Geçmiş olsun.75 hz yaptım. Telefon kapandı açılmıyor. TWRP bile açılmıyor. Nasıl sile bilirim modulu? Fasboot bile açılmıyor
Başka cihazların modüllerini kurmak sıkıntı mı çıkarıyor, ben twrp den mi 9t için super wallpaper flaşlamıştım sürekli hatalar oluşuyordu neyse ki telefona bişey olmadıKonunuza yazdım zaten hocam. Ki haklı çıkmışım: Mi 9 SE'nin modülünü kurmuşsunuz. Geçmiş olsun.
Yazılımla ilgili modüller genelde uyumlu ama bu modül direkt donanımı etkiliyor ve özellikle cihaza özgü bir modül. Mi 9 SE'de çalışıyor diye başka bir cihazda çalışır anlamına gelmiyor. Bu yüzden modül kurarken uyumluluğa dikkat etmek gerekiyor.Başka cihazların modüllerini kurmak sıkıntı mı çıkarıyor, ben twrp den mi 9t için super wallpaper flaşlamıştım sürekli hatalar oluşuyordu neyse ki telefona bişey olmadı
Twrp den flaşladığım bir dosyayı silmek istesem nasıl silebilirimYazılımla ilgili modüller genelde uyumlu ama bu modül direkt donanımı etkiliyor ve özellikle cihaza özgü bir modül. Mi 9 SE'de çalışıyor diye başka bir cihazda çalışır anlamına gelmiyor. Bu yüzden modül kurarken uyumluluğa dikkat etmek gerekiyor.
Romu yeniden flaşlayarak yüksek ihitmalle çözülebilir. Direkt TWRP'den kurulan dosyalarda özellikle dikkat edin.Twrp den flaşladığım bir dosyayı silmek istesem nasıl silebilirim
Android 11 . MIUI 12.5 . Eu rom da test ettim çalışıyor . 72 ve 75 Hz denedim . Telefonun açılmasında sorun yok . Uzun vadede sıkıntı olur mu bilmiyorum .
Deneyimleriniz nedir?78 ve 90 denedim 78de sorunsuz çalışıyor 90da çok takılıyor, telefonu kullanmak çileye dönüşüyor
Daha önceden iPhone kullanıyordum ve gerçekten çok akıcıydı androide geçince o akıcılığı asla bulamadım, bu modül ile 78 hz yapınca alıştığınız 60hz yerine 78 hz gördüğünüz için gözünüze çok akıcı geliyor sayfalar arası geçişlerde uygulama içlerinde falan çok iyi, telefon mi 9 se olduğu için pil konusunu tahmin ediyorsunuzdur pil zaten hızlı bitiyor, bununla birlikte biraz daha hızlı bitiyor, ayrıca sürekli pubg oynayan biriyim ama ekran şarzda oynamadığım sürece çok çok fazla ısınmıyor.Deneyimleriniz nedir?
Selamın A. Kardeşim denedim yeniden başlat dedim ve fastboot modu geldi açılmıyor telefon ne yapmam gerekli bi bilgin varmı acaba ?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
ANDROİD 10, MIUI 11 & MIUI 12 UYUMLUDUR!
Xiaomi.eu 20.6.11 ve Global V11.0.3 sürümlerinde test edilmiştir.
Kurulum için "Magisk Root" gereklidir.
Magisk üzerinden "Modüller" kısmına girip alttaki (+) yazan kutuya tıklayıp indirdiğiniz .zip dosyasını seçip devam edin.
Sırasıyla size 60-66-69-72-75-78-84-90hz olarak seçenek soracaktır.
60hz seçerseniz hiç bir işlem yapılmaz orijinal ayarlarda kalır. Aynı zamanda yaptığınız modu geri almak için de kullanılır.
İstediğiniz hz oranını seçtikten sonra telefonu yeniden başlatın.
Kurulumdan sonra Magisk Modüller kısmında gözükmeyecektir.
Olup-olmadığını görmek için "Aida64" uygulamasını indirip "Ekran" bölümüne girdiğinizde "Yenileme oranı" olarak görebilirsiniz.
TAVSİYE
72hz tavsiye ediyorum. 72-75-84-90hz denedim.
75 ve 84hz oranında ekranda ısınma yapıyor. 90hz yapınca ekranda titreme ve renk solması oluyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
İNDİRME BAĞLANTISI - UPLOAD BANA AİTTİR.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Önemli not: Cihazınızda oluşabilecek herhangi bir sorunda ben ve miuiturkiye.net ekibi sorumlu değildir. Tüm sorumluluğun sizde olduğunu unutmayın.