- Adım
- Remzi
- Cihazım
- GM 9
- Konular
- 30
twrp den apk yüklenmezSayın yöneticimiz cevap verme tenezzülünde bulunmadılar, millet APK dosyasını twrpden yüklüyor.
twrp den apk yüklenmezSayın yöneticimiz cevap verme tenezzülünde bulunmadılar, millet APK dosyasını twrpden yüklüyor.
Hocam bunu siz yazmadınızmı?bende yeni rom yukluyorum ve bunu flaş olrak yüklüyorum fakat geçmiyor
Benmi yanlış okudum. Hatta uzantiyi zip yaptım filan dediniz.rom kurduktan sonra bunu Magisk-v23.0 [miuiturkiye.net] twrp den flaş lıorum zaten root olmaz ısen cihaz kendini resetliyor kurunca açılıyor
başkan Magisk-v23.0.apk diyelim siz bunu şu şekilde zip yaparsınız Magisk-v23.0.zip ve bunu twrp den flaş larsınız ben android de safetynet den geçemiyorumHocam bunu siz yazmadınızmı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Benmi yanlış okudum. Hatta uzantiyi zip yaptım filan dediniz.
Magisk kurulum dosyası çift yönlü aslında arkadaşın söylediği gibi.Bu cevabın üstüne söyleyecek hiçbir şey bulamadım. Tebrik ederim.
İlk defa duyuyorum, sağolun hocam.Magisk kurulum dosyası çift yönlü aslında arkadaşın söylediği gibi.
Uzantıyı .zip yaparsanız sorunsuz çalışan bir zip dosyası haline gelir ve TWRP'den yüklenebilir.
Uzantıyı .apk yaparsanız sorunsuz çalışan bir apk dosyasına dönüşür.
ah birde safetynet hatasını geçebilsem süper olcakMagisk kurulum dosyası çift yönlü aslında arkadaşın söylediği gibi.
Uzantıyı .zip yaparsanız sorunsuz çalışan bir zip dosyası haline gelir ve TWRP'den yüklenebilir.
Uzantıyı .apk yaparsanız sorunsuz çalışan bir apk dosyasına dönüşür.
Magisk hide ve magiski başka isimle adlandır seçeneği ne durumda hocam?ah birde safetynet hatasını geçebilsem süper olcak
Sayın yöneticimiz cevap verme tenezzülünde bulunmadılar, millet APK dosyasını twrpden yüklüyor.