- Adım
- Ceyhun
- Cihazım
- Mi a3
- Konular
- 15
Merhaba arkadaşar benim sd kartım yok magiski telefonum beleleğine kura bilmiyim? Ayrıca wipe yapmak şartmı?
Direk indirip kurabilirsiniz. Lakin her zaman bu tür işlemlerde yedek almak ve pc basinda olmak sifaen iyidir. Sonuçta sistem değişikliği yapılıyor.Merhaba arkadaşar benim sd kartım yok magiski telefonum beleleğine kura bilmiyim? Ayrıca wipe yapmak şartmı?
Wipe yapmadan kurabilirsiniz. Ancak dediğim gibi pc ve yedek olmasi sizin için en iyisi. 20.3 sürümü imzamda mevcut oradan indirebilirsinizHocam wipe etmeden kura bilirmiyim? Birde benim telefon mi a3 rom miui11.2 en son magisk surumunu nerden bulurum?
Cok sagolasin hocamWipe yapmadan kurabilirsiniz. Ancak dediğim gibi pc ve yedek olmasi sizin için en iyisi. 20.3 sürümü imzamda mevcut oradan indirebilirsiniz
Cihazınız hangi model ? Global romdamısınız ?Bir kaç gün önce twrp ve magisk yüklü idi. Xposed framework yüklemek istedim olmadı. Telefon başlama modunda döngüye girdi. Bende romu tekrar yükledim. Şimdi twrp ve magisk yüklemek istiyorum. telefon twrp de magisk modülünü flasladiktan sonra devamlı döngüye giriyor. Bir türlü çözüm bulamadım. Öneriniz var mı.
Redmi 8 evet global rom dayım.Cihazınız hangi model ? Global romdamısınız ?
Hocam. Bende magisk 20.4 yüklü. Eskiden canary görünümdeydi. Telefona format attıktan sonra magiski aynı dosyadan flashladım, ama eski görünümünde. Bunu nasıl düzelte bilirim?Cihazınız hangi model ? Global romdamısınız ?
Hocam. Bende magisk 20.4 yüklü. Eskiden canary görünümdeydi. Telefona format attıktan sonra magiski aynı dosyadan flashladım, ama eski görünümünde. Bunu nasıl düzelte bilirim?Cihazınız hangi model ? Global romdamısınız ?