Soru Magisk kurmak

Ceko144

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ceyhun
Cihazım
Mi a3
Konular
15
Merhaba arkadaşar benim sd kartım yok magiski telefonum beleleğine kura bilmiyim? Ayrıca wipe yapmak şartmı?

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Merhaba arkadaşar benim sd kartım yok magiski telefonum beleleğine kura bilmiyim? Ayrıca wipe yapmak şartmı?
Direk indirip kurabilirsiniz. Lakin her zaman bu tür işlemlerde yedek almak ve pc basinda olmak sifaen iyidir. Sonuçta sistem değişikliği yapılıyor.

Ceko144

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ceyhun
Cihazım
Mi a3
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam wipe etmeden kura bilirmiyim? Birde benim telefon mi a3 rom miui11.2 en son magisk surumunu nerden bulurum?

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Hocam wipe etmeden kura bilirmiyim? Birde benim telefon mi a3 rom miui11.2 en son magisk surumunu nerden bulurum?
Wipe yapmadan kurabilirsiniz. Ancak dediğim gibi pc ve yedek olmasi sizin için en iyisi. 20.3 sürümü imzamda mevcut oradan indirebilirsiniz

h_k_yavuz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
HAYRETTİN
Cihazım
XİOAMİ Mİ A1
Konular
9
Bir kaç gün önce twrp ve magisk yüklü idi. Xposed framework yüklemek istedim olmadı. Telefon başlama modunda döngüye girdi. Bende romu tekrar yükledim. Şimdi twrp ve magisk yüklemek istiyorum. telefon twrp de magisk modülünü flasladiktan sonra devamlı döngüye giriyor. Bir türlü çözüm bulamadım. Öneriniz var mı.

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Bir kaç gün önce twrp ve magisk yüklü idi. Xposed framework yüklemek istedim olmadı. Telefon başlama modunda döngüye girdi. Bende romu tekrar yükledim. Şimdi twrp ve magisk yüklemek istiyorum. telefon twrp de magisk modülünü flasladiktan sonra devamlı döngüye giriyor. Bir türlü çözüm bulamadım. Öneriniz var mı.
Cihazınız hangi model ? Global romdamısınız ?

Bashirr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehdixan
Cihazım
Redni Note 7
Konular
48
Hocam. Bende magisk 20.4 yüklü. Eskiden canary görünümdeydi. Telefona format attıktan sonra magiski aynı dosyadan flashladım, ama eski görünümünde. Bunu nasıl düzelte bilirim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam. Bende magisk 20.4 yüklü. Eskiden canary görünümdeydi. Telefona format attıktan sonra magiski aynı dosyadan flashladım, ama eski görünümünde. Bunu nasıl düzelte bilirim?

Son düzenleme:
Üst Alt