Soru Magisk Hide Yapıkredi gizlenmiyor...

Mr.Durgut

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Redmi 8
Konular
5
Yapıkredi yazısının üstüne bas altta bir kaç seçenek daha çıkıyor hepsini seç sonra magisk ayarlarından magiski farklı isimle kaydetmek için bir seçenek var onuda aç ardından yapıkredinin verilerini temizle

bianconero

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mister
Cihazım
Mi10T Pro
Konular
9
tiki alıyor ama 4 seçenek hala aktif kalıyor yani rootu algılayamıyor. yapıkredi yazısının üzerinde mavi çubuk varsa çalışıyor demektir. olmazsa önce yapıkredi genişletin sadece ilk main proccess yazanı tikleyin. geri çıkıp tekrar girin eğer üstündeki mavi yatay çubuk 1/4 oranında görünüyorsa olmuştur. daha sonra diğer 3 seçeneği de aktif edin mavi çubuk sona kadar gidecek. geri ileri yaptığınızda hala çubuk sondaysa çalışıyordur tike bakmayın. olmadı apk tüm verileri temizleyip öyle yapın. safetynetin de çalıştığından emin olun.

Nejomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi
Konular
6
Aynı sorun bende de var. Sık sık kontrol ederek onları işaretleyerek kapatıyorum. Bu şu anlama geliyor. Google ve banka uygulamaları '' Bizde Magisk gizlemesine karşı önlem alıyoruz '' diyorlar. Bu açık kaynak kodlu uygulamalarla, kapalı kaynak kodlu uygulamaların karşılıklı savaşıdır..! Önce bunun bilincinde olmak gerekir !

Nejomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi
Konular
6
Aynı sorun bende de var. Sık sık kontrol ederek onları işaretleyerek kapatıyorum. Bu şu anlama geliyor. Google ve banka uygulamaları '' Bizde Magisk gizlemesine karşı önlem alıyoruz '' diyorlar. Bu açık kaynak kodlu uygulamalarla, kapalı kaynak kodlu uygulamaların karşılıklı savaşıdır..! Önce bunun bilincinde olmak gerekir !
Son dakika : Bu yazışmaların ardından hemen tekrar kontrol ettim. Banka ve Google uygulamaları çok uslanmış bir şekilde yerli yerindeler, gizliliğimi keşif edemiyorlar.

Bir Alman Atasözü : '' Vertrauen ist gut, aber kontrollieren ist besser ! '' der.

Türkçesi: '' Güvenmek iyi, kontrol etmek ise daha iyidir '' anlamındadır.

Üst Alt