Yardım Magisk güncellemesi sonrası Fastboot'a atıyor

rüzgar10

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
redmi note 9pro
Meslek
Öğrenci
Konular
4
hocam sarja taksam dolur mu ??
Hocam kurcalamazsanız bişey olmaz merak etmeyin inanın bağlanacak bir durumun fırsatım olsa yardımcı olurdum anca sabaha .
Şuan tek yapmanız gereken twrp yi kurup temiz kurulum yapmak.
Mi flaş ilede çok uğraşmayın bl yi kitlersiniz yanlışkla

chadow35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi Note 10
Meslek
Gümrük
Konular
3
hocam eğer sorununuz çözüldüyse paylaşır mısınız aynı durumu yaşıyorum şu an

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
hocam eğer sorununuz çözüldüyse paylaşır mısınız aynı durumu yaşıyorum şu an

Merhaba. Ses kısma tuşuna ve güç tuşuna basılı tutun ve cihazı fastboot moda alın. Sonrasında tek tuşla yükleme aracını kullanın ve twrp yükleyin (bu işlem için boot kilidi açık olmalıdır). Eğer bu yöntem işe yaramaz ise 2. yöntem olarak 2. linkteki programı deneyin. Boot kilidiniz açıksa eğer flash üzerinden yeni rom yükleyerek de sorunu halledebilirsiniz.

Yöntem 1
Yöntem 2

chadow35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi Note 10
Meslek
Gümrük
Konular
3
Merhaba. Ses kısma tuşuna ve güç tuşuna basılı tutun ve cihazı fastboot moda alın. Sonrasında tek tuşla yükleme aracını kullanın ve twrp yükleyin (bu işlem için boot kilidi açık olmalıdır). Eğer bu yöntem işe yaramaz ise 2. yöntem olarak 2. linkteki programı deneyin. Boot kilidiniz açıksa eğer flash üzerinden yeni rom yükleyerek de sorunu halledebilirsiniz.

Yöntem 1
Yöntem 2
Hocam merhaba. Teşekkür ederim cevabınız için. Daha önceden zaten twrp yüklüydü ama bu sorun başıma geldiğinde fastboot ekranı her zaman açık kaldı twrp için ses açma ve kilit tuşuna bas ama rağmen fastboot a giriyordu. Bende tahmini olarak tekrar yeni twrp kurdum fastboot ekranındayken twrp kurulumu sonrası system reboot yaptım sorunum çözüldü.

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Hocam merhaba. Teşekkür ederim cevabınız için. Daha önceden zaten twrp yüklüydü ama bu sorun başıma geldiğinde fastboot ekranı her zaman açık kaldı twrp için ses açma ve kilit tuşuna bas ama rağmen fastboot a giriyordu. Bende tahmini olarak tekrar yeni twrp kurdum fastboot ekranındayken twrp kurulumu sonrası system reboot yaptım sorunum çözüldü.
Çok sevindim, hayırlı ve geçmiş olsun :)

Üst Alt