Yardım Magisk Flashlamak ve EU Rom Sıfırlama

emre407

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 9T Pro 128GB
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Mi 9T Imei repairli cihazım var. Başta TWRP 3.3.1-0607 sürümü yüklüydü bunu TWRP içinden Install kısmından İmaj seçerek TWRP 3.3.1-1109 sürümüne yükselttim sonrasında Reboot Recovery yaptım ama recovery açılmadı. Ardından tek tuşla TWRP 3.3.1-4 sürümünün FlashTwrp.bat dosyasından yükleme yaptım, recovery yine açılmadı ama telefon açılıyordu. Ardından Official TWRP uygulamasından TWRP 3.3.1-0 davinci 'yi flashladım ve TWRP yine açılmadı. Ardından bu sitede bulduğum TWRP 3.3.1-2 4PDA versiyonunu flashladım ve recovery'e ulaşabildim. Daha sonra Xiaomi.eu Miui 11 Stabil konusunda anlatıldığı gibi Advanced kısmından Wipe kısmından System- Dalvik - Cache yaptım ve xiaomi.eu Miui 11 Stabil kurdum ve sonrasında Magisk yüklemesi yapmaya çalıştım unmounting System tarzında bir hata verdi. Mount kısmından baktığımda System mount olarak gözüküyor ama Magisk 20.1 Flashlayamıyorum. Ayrıca rom yüklemesi başarılı oldu fakat telefonu nasıl sıfırlayabilirim? Recovery'den Format Data kısmından mı sıfırlanıyor? Miui 11 kurulduğu için sıfırlamam gerekiyor ve Magisk'de kuramıyorum. Sebebi nedir?

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Mi 9T Imei repairli cihazım var. Başta TWRP 3.3.1-0607 sürümü yüklüydü bunu TWRP içinden Install kısmından İmaj seçerek TWRP 3.3.1-1109 sürümüne yükselttim sonrasında Reboot Recovery yaptım ama recovery açılmadı. Ardından tek tuşla TWRP 3.3.1-4 sürümünün FlashTwrp.bat dosyasından yükleme yaptım, recovery yine açılmadı ama telefon açılıyordu. Ardından Official TWRP uygulamasından TWRP 3.3.1-0 davinci 'yi flashladım ve TWRP yine açılmadı. Ardından bu sitede bulduğum TWRP 3.3.1-2 4PDA versiyonunu flashladım ve recovery'e ulaşabildim. Daha sonra Xiaomi.eu Miui 11 Stabil konusunda anlatıldığı gibi Advanced kısmından Wipe kısmından System- Dalvik - Cache yaptım ve xiaomi.eu Miui 11 Stabil kurdum ve sonrasında Magisk yüklemesi yapmaya çalıştım unmounting System tarzında bir hata verdi. Mount kısmından baktığımda System mount olarak gözüküyor ama Magisk 20.1 Flashlayamıyorum. Ayrıca rom yüklemesi başarılı oldu fakat telefonu nasıl sıfırlayabilirim? Recovery'den Format Data kısmından mı sıfırlanıyor? Miui 11 kurulduğu için sıfırlamam gerekiyor ve Magisk'de kuramıyorum. Sebebi nedir?
Magisk 19.3 sürümünü kurun root için .

Oyla:

emre407

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 9T Pro 128GB
Meslek
Öğrenci
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Magisk 19.3 sürümünü kurun root için .
Peki hocam temiz kurulum için cihazı nasıl sıfırlamalıyım? Şu an xiaomi.eu rom kurulu fakat temiz kurulum olmamış tüm uygulamalar ayarlar vs duruyor. Bunları TWRP menüsünden Format Data yaparak mı sıfırlamam gerekiyor? Yoksa cihaz içinden fabrika ayarlarına mı dönmem lazım? Artık Imei uçma sıkıntısı yok değil mi?

Oyla:

mbilgili05

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
12
Peki hocam temiz kurulum için cihazı nasıl sıfırlamalıyım? Şu an xiaomi.eu rom kurulu fakat temiz kurulum olmamış tüm uygulamalar ayarlar vs duruyor. Bunları TWRP menüsünden Format Data yaparak mı sıfırlamam gerekiyor? Yoksa cihaz içinden fabrika ayarlarına mı dönmem lazım? Artık Imei uçma sıkıntısı yok değil mi?
Twrpden wipe kısmı altaki oku sağa kaydır. Yeterli.

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

emre407

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 9T Pro 128GB
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Twrpden wipe kısmı altaki oku sağa kaydır. Yeterli.

Cihaz içinden fabrika ayarlarına döndüğümüzde ne olur peki hocam? Dediğiniz gibi yaptım şu an sıfırlandı, teşekkürler.

Oyla:

mbilgili05

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
12
Cihaz içinden fabrika ayarlarına döndüğümüzde ne olur peki hocam? Dediğiniz gibi yaptım şu an sıfırlandı, teşekkürler.
Denemedim. Ama o şekilde yapınca IMEI repairli cihazlarda IMEI siliniyor deniyor.

Oyla:

emre407

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 9T Pro 128GB
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Oyla:

emre407

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 9T Pro 128GB
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Ben hala bu sorunun cevabını bekliyorum :)
Global romda fabrika ayarlarına dönülünce gidiyor fakat EU romda Imei'nin gitmemesi lazım, emin olmamakla beraber. Denememiz lazım aslında

Oyla:
Üst Alt