- Adım
- Emre
- Cihazım
- Mi 9T Pro 128GB
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 11
Mi 9T Imei repairli cihazım var. Başta TWRP 3.3.1-0607 sürümü yüklüydü bunu TWRP içinden Install kısmından İmaj seçerek TWRP 3.3.1-1109 sürümüne yükselttim sonrasında Reboot Recovery yaptım ama recovery açılmadı. Ardından tek tuşla TWRP 3.3.1-4 sürümünün FlashTwrp.bat dosyasından yükleme yaptım, recovery yine açılmadı ama telefon açılıyordu. Ardından Official TWRP uygulamasından TWRP 3.3.1-0 davinci 'yi flashladım ve TWRP yine açılmadı. Ardından bu sitede bulduğum TWRP 3.3.1-2 4PDA versiyonunu flashladım ve recovery'e ulaşabildim. Daha sonra Xiaomi.eu Miui 11 Stabil konusunda anlatıldığı gibi Advanced kısmından Wipe kısmından System- Dalvik - Cache yaptım ve xiaomi.eu Miui 11 Stabil kurdum ve sonrasında Magisk yüklemesi yapmaya çalıştım unmounting System tarzında bir hata verdi. Mount kısmından baktığımda System mount olarak gözüküyor ama Magisk 20.1 Flashlayamıyorum. Ayrıca rom yüklemesi başarılı oldu fakat telefonu nasıl sıfırlayabilirim? Recovery'den Format Data kısmından mı sıfırlanıyor? Miui 11 kurulduğu için sıfırlamam gerekiyor ve Magisk'de kuramıyorum. Sebebi nedir?