Yardım Magisk emoji paketi

hsncnmiui

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
RN8
Konular
11

fatiialp

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih Alp
Cihazım
Redmi 5
Konular
16
Hepsinde olur hocam. Root gerekli.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

android 8 emoji dosyası atayım size.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eu romda zaten Android 8 emojileri vardır. Siz hangi emojiyi kurmak istiyorsunuz.
Android 8 emojisini sevmediğim için ios vb gibi emojilerinden birisini kurmak istiyorum ama her türlü şeyi denedim olmuyor yine

hsncnmiui

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
RN8
Konular
11
Android 8 emojisini sevmediğim için ios vb gibi emojilerinden birisini kurmak istiyorum ama her türlü şeyi denedim olmuyor yine
Şuan cihazımda root yok o yüzden EmojiSwitcher kuramadım ben.
Siz daha önce EmojiSwitcher uygulamasını indirip ios emojisi kurmayı denediyseniz dosyalar uygulamasına girin EmojiSwitcher klasöründe sonu .tff ile biten ios emoji dosyası vardır. İşte o dosyayı kullanacaz. Verdiğim konudaki dosyayı değil de siz bu dosyaya aynı işlemleri uygulayın. Dosyanın adını NotoColorEmoji.tff şeklinde değitirmeniz gerekecek. Her ihtimale karşı fonts klasöründeki NotoColorEmoji.tff orjinal emojiyi yedekleyin. Sonra işlemi yapın.

fatiialp

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih Alp
Cihazım
Redmi 5
Konular
16
Şuan cihazımda root yok o yüzden EmojiSwitcher kuramadım ben.
Siz daha önce EmojiSwitcher uygulamasını indirim ios emojisi kurmayı denediyseniz dosyalar uygulamasına girin EmojiSwitcher klasöründe sonu .tff ile biten ios emoji dosyası vardır. İşte o dosyayı kullanacaz. Verdiğim konudaki dosyayı değil de siz bu dosyaya aynı işlemleri uygulayın. Dosyanın adını NotoColorEmoji.tff şeklinde değitirmeniz gerekecek. Her ihtimale karşı fonts klasöründeki NotoColorEmoji.tff orjinal emojiyi yedekleyin. Sonra işlemi yapın.
Tamamdır sağol deneyecem

Üst Alt