Çözüldü Magisk ek kurulum

tronofking

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Çağlar
Cihazım
Poco x3 nfc
Konular
2
Selamlar birşey soracağım ben telefona root artırmıştım ama magisk yoktu apk olarak indirdim ek kurulum istedi onu önerilen kurulumdan yaptım yeniden başlattım telefonu poco yazısında kaldı açılmadı telefon sonra telefoncuya filan gittim bu telefona galiba yeniden rom ve root attı magiski indirdi ama indirdigi magisk 22.1 şimdi yine ek kurulum istiyor ek kurulumu kabul etsem yine aynı hatayı alır mıyım ?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-12-16-22-37-45-539_com.topjohnwu.magisk.jpg
    Screenshot_2022-12-16-22-37-45-539_com.topjohnwu.magisk.jpg
    341,1 KB · Görüntüleme: 21
Çözüm
Yeniden magisk kurulumlarının hepsinde ilk açılışta ek kurulum istiyor. 23 sürümden sonra belki değişmiş olabilir, ama eğer sürüm 23 ve öncesiyse bu normal. kurulum izni verin, yeniden başlatın, bu uyarıyı almazsınız.

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
Yeniden magisk kurulumlarının hepsinde ilk açılışta ek kurulum istiyor. 23 sürümden sonra belki değişmiş olabilir, ama eğer sürüm 23 ve öncesiyse bu normal. kurulum izni verin, yeniden başlatın, bu uyarıyı almazsınız.

Oyla: Çözüm

tronofking

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Çağlar
Cihazım
Poco x3 nfc
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İyi günler benim merak ettiğim şey şu ben magiski apk olarak kurdum daha öncesinde ek kurulum seçeneğinde önerilen kurulumu yaptığımda telefon poco ekranında kaldı yeniden başlattıktsn sonra o indirdiğim son sürümü idi uygulamanin telefoncuya indirttim bu daha eski bir sürüm yine ek kurulum ve güncelleme istiyor ve şimdi yaptiktsn sonra yine poco ekranında kalırsa telefoncuya da gidemem şuan evde pc olmadığı için kendimde duzeltemem herhangi bir sorun olurmu onu merak ediyorum

Oyla:
Üst Alt