- Adım
- RasAlghun
- Cihazım
- Poco X3 Pro
- Konular
- 35
26.1 güncellemesine geçtiniz mi? Herhangi bir sorun veya bug ile karşılaştınız mı? Belirtirseniz sevinirim.
26.1 sürümünü sıfır kurulum yaptım sürekli ek kurulum istiyor yaptım yeniden istiyor26.1 güncellemesine geçtiniz mi? Herhangi bir sorun veya bug ile karşılaştınız mı? Belirtirseniz sevinirim.
Hocam çok uzun zamandır kullanmıyorum ama bazı durumlarda vbmeta'nın da patchlenmesi gerekiyordu.26.1 sürümünü sıfır kurulum yaptım sürekli ek kurulum istiyor yaptım yeniden istiyor![]()
Root yetkisi var ancak modül kuramıyorum, onun dışında kernel kurmayı düşünüyordum ancak desteği yokHocam çok uzun zamandır kullanmıyorum ama bazı durumlarda vbmeta'nın da patchlenmesi gerekiyordu.
Nasıl urduğunuzu anlatabilir misiniz detaylıca? Boot.img dosyasını manager ile patchleyip fastboot yada twrpden mi yüklüyorsunuz? Yoksa direk uygulamadan mı yüklüyorsunuz? Eğer ikincisini yapıyorsanız, lütfen ilkini deneyinRoot yetkisi var ancak modül kuramıyorum, onun dışında kernel kurmayı düşünüyordum ancak desteği yok![]()
Dün gece denk geldiğim konudan merak edip baktım uygulama üzerinden onay vermedi. Sonrasında bir daha da denemedim şuan da rom bakıyorum.Nasıl urduğunuzu anlatabilir misiniz detaylıca? Boot.img dosyasını manager ile patchleyip fastboot yada twrpden mi yüklüyorsunuz? Yoksa direk uygulamadan mı yüklüyorsunuz? Eğer ikincisini yapıyorsanız, lütfen ilkini deneyin
26.3 e güncelleme yapayım direkt o zaman26.1 sürümünü sıfır kurulum yaptım sürekli ek kurulum istiyor yaptım yeniden istiyor![]()
Sürekli fastboot da takılı kalıyor, yanlış birşey yapıyorum galiba26.3 e güncelleme yapayım direkt o zaman
güncelleme yaparken kurtarma modu tikini işaretlemeyin.Sürekli fastboot da takılı kalıyor, yanlış birşey yapıyorum galiba![]()