- Adım
- İlker
- Cihazım
- Redmi Note9 Pro
- Konular
- 25
Bu yöntemle yaptım ve safetyNeti geçebildimTermux indirip force basic dediniz mi
Bu yöntemle yaptım ve safetyNeti geçebildimTermux indirip force basic dediniz mi
Bende bunu diyordumBu yöntemle yaptım ve safetyNeti geçebildim
Ben termuxdanBende bunu diyordum
Evet oldumu pekiBen termuxdan
-su
-props
-2
-yes
Komutu ile yaptım. Sizin dediğiniz sanırım.
Safetyneti geçtim. Play Store'da hala cihaz sertifikalı veya değil kısmı gelmedi. Bu komut o kısmı komple mi devre dışı bırakıyor acabaEvet oldumu peki
Google play verilerini silin kendisi biraz zaman sonra sertifakalı gözükecektir zatenSafetyneti geçtim. Play Store'da hala cihaz sertifikalı veya değil kısmı gelmedi. Bu komut o kısmı komple mi devre dışı bırakıyor acaba
Edit: Geldi
Safetyneti geçtim. Play Store'da hala cihaz sertifikalı veya değil kısmı gelmedi. Bu komut o kısmı komple mi devre dışı bırakıyor acaba
Edit: Geldi
Temmuzdan basic denedim bu sefer telefon model kismi basic yaziyor netflix i sadece l3 de sd olarak kullanıyorum props configden fingerprints ekledim gene olmadı sadece sd izleyebiliyorum . Ayrica cihazım samsung galaxy note 9 ve oem kilidi açık cihaza imei atıldıTermux indirip force basic dediniz mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Telefon ne peki senin
Valla hocam sizin durumu bilemedim. Ben safetyNeti geçmeden de full HD izliyordum zaten eu romda olduğum için mi bilemedim. Parmak izinden sertifikaları indirince olmuştu. Temmuxdan props yapınca safetyNeti de geçtim cihaz sertifikalı diyor artık. Farklı romlarda deneyin istiyorsanız.Temmuzdan basic denedim bu sefer telefon model kismi basic yaziyor netflix i sadece l3 de sd olarak kullanıyorum props configden fingerprints ekledim gene olmadı sadece sd izleyebiliyorum . Ayrica cihazım samsung galaxy note 9 ve oem kilidi açık cihaza imei atıldı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.