- Adım
- Ceyhun
- Cihazım
- -
- Konular
- 5
Daha önce symbuzzer hocamızın APatch konusundaki ilk mesajda okuduğum, bugün play integrity için keybox ararken denk geldiğim, onay vermeden istenilen uygulamaya root yetkisi verebilen bir açık olduğunu gördüm. Video bugün paylaşılmış o yüzden aynı açık mı yoksa yeni bir yöntem mi bilmiyorum, açıkçası APatch için de benzer yöntemlerle yetki verip veremeyeceği konusunda da net bir fikrim yok çünkü onda da uygulama içerisinden girip elle yetki veriyoruz, super keyi kaydetmeme seçeneğini aktif etmediğimiz sürece tekrar sormuyor. Video magisk adı altında paylaşıldığı ve video içerisinde magisk kullanılarak gösterildiği için başlığa KSU eklemedim. symbuzzer hocamız ve bilgisi olan diğer hocalarımız bu konuda bilgi verirse daha iyi anlayabileceğimizi sanıyorum.
Videoda Magisk 27006 en son debug sürümü yüklü, herhangi bir uygulama root yetkisi istediğinde direk reddedecek şekilde ayarlı olarak görünüyor.
"Bilmediğiniz uygulamalara root yetkisi vermezseniz sorun olmaz" tabiri şuan geçerliliğini kaybetmiş durumda, kaynağını bilmediğiniz ve tam olarak güvenmediğiniz, root gerektiren veya gerektirmeyen bir uygulamayı kurmamalıyız. Kurulum yaparken paket yüklecinin verdiği aynı uyarıyı artık dikkate almak gerekiyor sanırım.
Video boyutu biraz yüksek olduğu için oynama yapmadan handbrake ile düzenledim, direk olarak izlenebiliyordur umarım.
Videoda Magisk 27006 en son debug sürümü yüklü, herhangi bir uygulama root yetkisi istediğinde direk reddedecek şekilde ayarlı olarak görünüyor.
"Bilmediğiniz uygulamalara root yetkisi vermezseniz sorun olmaz" tabiri şuan geçerliliğini kaybetmiş durumda, kaynağını bilmediğiniz ve tam olarak güvenmediğiniz, root gerektiren veya gerektirmeyen bir uygulamayı kurmamalıyız. Kurulum yaparken paket yüklecinin verdiği aynı uyarıyı artık dikkate almak gerekiyor sanırım.
Video boyutu biraz yüksek olduğu için oynama yapmadan handbrake ile düzenledim, direk olarak izlenebiliyordur umarım.