- Adım
- Kontrol
- Cihazım
- Mi 9T 128GB
- Konular
- 34
Buse S. Yıldız Hocam teşekkür ederim, mesajımı düzenledim ve çözümü de ekledim. 20.4 sürümünde şuan SafetyNet sorunsuz geçti.
20.5 sürümü gelir de yine geçmezse bu modül ise yarar mı peki? Her güncellemede konu açmayalım![]()
Bilgi paylaştıkça çoğalır hocam, bir sonraki güncelleme ile bende sizin yönteminizi test edeceğim. Size de iyi forumlar, hayırlı geceler dilerimDenemekten zarar gelmez hocam, şimdi önümüzde 1 değil 2 çözüm oldu..
Çözmenize çok sevindim, ben de diğer yöntemi öğrendim sayenizde.
İyi forumlar, hayırlı geceler![]()
Hocam tam olarak safetyneti nerede kullanıyorsunuz yani ne işinize yarıyorMagisk için 20.4 güncellemesini yaptım fakat SafetyNet geçmedi. Bu konuda biraz acemiyim, yardımcı olursanız sevinirim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Edit:
Buradaki yazılanı yaptıktan sonra düzeldi.![]()
Safetynet nedir?
Gooogle, Android Cihazlarda Güvenlik ağı kontrolünü kullanıma sundu. Güvenlik ağının temel amacı, cihazın rootlu olup olmadığını test etmektir. Cihazınız Super Su veya başka bir Rooting uygulaması ile rootlanmışsa, bir safetynet geçişi gerektiren bazı uygulamaları çalıştıramazsınız.
Şimdi Android Pay, Netflix ve Bankacılık uygulamalarının çoğu, cihazınız rootlu olduğunda çalışmaz.
Hocam tam olarak safetyneti nerede kullanıyorsunuz yani ne işinize yarıyor
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Buradan detaylı bilgi sahibi olabilirsinizHocam tam olarak safetyneti nerede kullanıyorsunuz yani ne işinize yarıyor
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi